≫ 

Rešena misterija "kantrimena": Evo šta se desilo sa automobilom kojim je pregažen Luka Jovanović

Policija je utvrdila da je reč o ukradenom automobilu koji je dovezen iz inostranstva

  • 40

"Kantrimen" kojim je Marko Milićev 25. jula 2014. godine na Brankovom mostu u Beogradu naleteo na Luku Jovanovića (21), koji je preminuo dan kasnije od zadobijenih povreda, rastavljen je u delove iste noći.

Prema informacijama iz istrage, u rastavljanju vozila, pored Milićeva, učestvovala je najmanje još jedna osoba. Automobil je, kako se saznaje, rastavljen u jednoj garaži na Zvezdari, a delovi koji nisu mogli da se rasparčaju su zapaljeni.

Vozača "kantrimena" Marka Milićeva iznenadilo mišljenje uprave zatvora: Sud je posle toga mogao da donese jedino razumno rešenje

Policija je utvrdila da je reč o ukradenom automobilu i da iza toga stoji organizovana kriminalna grupa koja je automobile krala u inostranstvu, a potom ih dovozila u Srbiju, piše Ekspres.

Posle nesreće u pojedinim medijima pojavile su se selfi slike iz "kantrimena" na kojima se vide Milićev i njegovo društvo u kobnoj noći. Kako se saznaje, fotografije su iz telefona Milićeva. Naime, samo nekoliko dana pre nego što je pobegao u inostranstvo, policija je uhapsila pa ubrzo i pustila Milićeva.

Luka Jovanović, Foto: Privatna arhiva

Tom prilikom oduzela mu je telefon, u kojem su, pored ostalih, bile i pomenute fotografije. Sagovornik upućen u slučaj kaže da je Milićev kobne noći posle nesreće otišao u jednu privatnu auto-garažu na Zvezdari, gde je rasparčao vozilo.

- Za to zna samo njegovo najbliže okruženje, ali niko ne zna u čijoj garaži se to desilo. On o tome nije pričao ni policiji ni tužilaštvu, tako da mesto gde je isekao delove i pojedine zapalio nikada nije utvrđeno - kaže sagovornik.

Sam tok postupka pratile su insinuacije na jedino pitanje koje nije rešeno - čiji je „kantrimen” kojim je u trenutku nesreće upravljao Milićev i u kojem se nalazilo još šest osoba.

Pritisak javnosti i zainteresovanost za ovaj slučaj nije jenjavala ni godinama pošto je presuda kojom je Milićev osuđen na četiri i po godine zatvora postala pravnosnažna.

Pitanje čiji je „kantrimen” ponavlja se i danas, kada je Milićev stekao zakonsko pravo da posle izdržane dve trećine kazne podnese molbu za uslovni otpust.

VIDEO: Tatin sin opet divlja u besnim kolima

(Telegraf.rs/Ekspres)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    7. septembar 2018 | 22:44

    alo pa decko je zrtveno jagnje to je vozio neko drugi a zna se i ko ali lova je pokrila celu pricu i decko sluzi kaznu umesto doticne zenske osobe ne zvaravajte se sa novinarskim pricam slisajte sta vam pricam provereno iz prve ruke

  • Haha

    7. septembar 2018 | 22:41

    Koliko se sećam on je izjavio da neće da kaže čiji je auto da ne bi dovodio vlasnika u neprijatnu situaciju. Povećati mu kaznu još 5 godina

  • WILSON

    7. septembar 2018 | 22:12

    Čista laž

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA