≫ 

"Izdahnuo mi je na rukama": Ispovest majke devetomesečnog Larisa, koji je iznenada preminuo

 ≫ 

Laris Lakatoš će biti danas sahranjen na groblju u Srpskoj Crnji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Da4a
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NANCY

    13. septembar 2018 | 09:19

    Kakav ste vi narod Boze sacuvaj ...!!! Nemate pojma ni sta je u pitanju ni ko je kriv ni zasto ni kako ali zato popljuvaste po doktorima i nasem zdravstvu a svi do jednog otrcite cim vam malo lose kod tih istih...ZASTO AKO IM NE VERUJETE ??? ZASTO ONDA LEPO NE ODETE U CRKVU DA SE POMOLITE ZA ZDRAVLJE KAD VEC NJIMA NE VERUJETE ??? Neeee, morate vi mali, sitni i jadni narode nekoga da popljujete jer to je u vasem mentalitetu ....

  • Vojvodina

    12. septembar 2018 | 22:56

    Moja majka je povracala fekalije i kada sam je dovela u suboticku bolnicu hteli su da je vrate kuci. Sokirana i sa njenim stvarima ispred vrata Urgentnog pocela sam da pretim prijavom i da zahtevam odgovorne da potpisu da je ne prihvataju,naravno u slucaju ako premine. Tek tada da ne bi probudili nacelnika odeljenja prihvataju je na odeljenje. Iako je hirurg napisao u izvestaju da ide kuci i da je to normalna pojava. Dva dana kasnije je operisana i posle operacije saopstavaju nam da smo je vratili kuci zbog nesposobnog i lenjog hirurga preminula bi nam na rukama. Iako je par dana bila u komi posle operacije nismo gubili nadu. Prezivela je. Samo ostro i kao u sudnici drugacije se ne moze u Srbiji gde vlada malodusnost. Istinita prica, ima ih jos puno.

  • Anita

    12. septembar 2018 | 22:20

    To dete je imalo meningokoken, isto to sto je moj 11 godišnji sin imao pre mesec dana,.. Iste simptome, osip na donjem delu,.. Isto tako samo laka Temperatur, nista posebno.. Dok nakon dva dana počeo da pada u nesvest, Nego hvala lepom bogu sto živim u austriji pa su doktori odmah vadili koštanu srž i utvrdili virus, bakterijalni... I odmah mu celu ogromnu antibiotisku injekciju ubrizgali.. Telo je odreagovalo kako je odreagovalo, sav se naduo.. Ali je samo to bilo Spas.. Hvala lepom bogu da smo prevazišli sve, i da sve ide na bolje.. Nego kad čujem kako su kod nas lekari dobri školovani, pada mi muka, jer ovo sto se kod nas dešava mislim da nema ni po africi, jer i tamo ima te dobrovoljce doktore sa zapada sto daju sve od sebe, i pomažu.. A ne zarade ni dinar na takve.. Pa onda se pitamo što nam sve lose ide.. Ima boga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA