≫ 

Rasvetljeno misteriozno ubistvo u kukuruzu: Uhapšen mladić iz Odžaka koji je ubio čoveka dok je lovio divlje svinje (FOTO)

Ivan je posle ručka otišao kod prijatelja i više se nikada nije vratio

  • 6

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su Nikolu Jovanovića (25) iz Odžaka zbog postojanja osnova sumnje da je u noći između 8. i 9. septembra u ataru Odžaka, loveći divlje svinje, ispalio više hitaca od kojih su dva pogodila četrdesetogodišnjeg muškarca.

Od zadobijenih povreda, muškarac Ivan Stojiljković je preminuo na licu mesta. Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu.

Uznemirujući detalji brutalnog ubistva u Sremskim Karlovcima: Leš čoveka pronađen u šumi bez lica, majka nema ni za sahranu

Njegovo beživotno telo pronašao je njegov rođeni brat Igor na njivi kukuruza u obližnjem ataru Karavukova. Igor je na bratovljevom telu ugledao veliku ranu na glavi, a pored njega je bio Ivanov moped, kao i džakovi sa klipovima kukuruza. Policiju je pozvao odmah.

Ivan je u subotu bio na poslu kod privatnika i u popodnevnim satima došao kući, zatim ručao i rekao bratu da ide do druga Švabe, da se dogovore za pecanje. Mopedom je otišao od kuće i više se nije vratio!

Ivan Stojiljković Foto: novosti.rs

Njegov brat kaže da je Ivan znao da svake nedelje ide sa drugom na pecanje, pa mu nije bilo sumnjivo što je tog jutra u sobi našao prazan krevet. Međutim, posle je Igor saznao od Švabe da je Ivan otišao u njivu zbog kukuruza.

Ivan je danas sahranjen na mesnom groblju u Odžacima, a na večni počinak su ga ispratili rođaci, prijatelji...

(Telegraf.rs/ Foto: Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA