Muškarac se predstavljao kao doktor i pomoćnik načelnika na VMA, pa nudio posao ženama: Najviše se interesovao za maserke

Uspeo je i da iznudi novac

  • 2

Policija u Smederevu uhapsila je J.D. (44) zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući, prevario jednu ženu iz Smederevske Palanke, saopšteno je danas iz MUP-a.

J.D. se sumnjiči da se lažno oglašavao preko Fejsbuka predstavljajući se kao doktor i pomoćnik načelnika Vojno medicinske akademije, nudeći posao u toj medicinskoj klinici, kojoj su navodno potrebne maserke.

Udarili su svom silinom u saobraćajni znak i njemu nije bilo spasa: Detalji stravične pogibije motocikliste kod Kikinde

Tom prilikom je za uslugu zapošljavanja na navedenoj klinici, oštećenoj tražio da plati takse od 8.500 dinara, njemu na ruke, što je ona pošto je dovedena u zabludu, i uradila, navodi se u saopštenju.

Kada je osumnjičeni tražio još 12.000 dinara, oštećena je shvatila da je žrtva prevare i slučaj prijavila policiji.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivično delo prevara, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Morava 2

    15. septembar 2018 | 19:39

    A htela žena preko veze posao,pa prijavila,malo zatvora za lažnog doktora a za žene da otvore oči i posao traže na pravi način.

  • Ja

    16. septembar 2018 | 01:15

    Pa onda i za nju zatvor i ona je preko kreveta htela do posla i to je vid korupcije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA