Nisam znao da sam uboden nožem dok nisam video krv: Dečak iz Aleksinca progovorio o napadu u kom je zamalo ubijen (FOTO)

Policija radi na otkrivanju identiteta napadača

  • 4

Tinejdžer J.Đ. (16) iz Aleksinca uboden je nožem u stomak u subotu oko 23 sata da bi dvojica njegovih napadača samo sat vremena kasnije brutalno pretukla i sedamnaest puta izbola Miodraga V. (58), takođe iz ovog grada.

Ni tinejdžer ni Miodrag ne poznaju muškarce koji su ih napali, pa istražni organi veruju da su oni slučajne žrtve kavgadžija koji su se namerili da nekog pretuku. J.Đ. je nakon zbrinjavanja u aleksinačkoj bolnici otpušten na kućno lečenje, dok je Miodrag, iako je zadobio teške telesne povrede, na svoj zahtev napustio ovu zdravstvenu ustanovu.

J.Đ. je sa svojom devojkom A.L. sedeo kod visećeg mosta u Aleksincu kada su batinaši naišli.

- Čuo sam da nam neko prilazi pa sam se okrenuo i video dvojicu momaka koji po mojoj proceni imaju tridesetak godina. Jedan mi je kazao: Što nas gledaš? Shvatio sam da su opasni, pa sam odmah okrenuo glavu, nisam hteo probleme. Odjednom me je jedan od njih zgrabio u nameri da me svuče sa zida na kome sam sedeo. Moja devojka se bacila na njega, ali je pala, a kada je pokušala da ustane, udario je laktom. Krenuo sam na njega da bih je odbranio i osetio udarac u stomak. Nisam znao da sam uboden nožem sve dok nisam video krv, pa je ona pozvala Hitnu pomoć – opisuje tinejdžer obračun u kojem je umalo stradao.

Njegova majka M.M. zdravstveni radnik u aleksinačkoj bolnici kaže da se šokirala kada su je kolege obavestile da joj je sin izboden.

Mesto gde je mladić napadnut; Foto: Telegraf

Ona kaže da je prava sreća što nož nije ušao dublje jer je tinejdžer mogao na smrt da iskrvari.

- Dok sam bila u bolnici zbog sina, doveden je i taj drugi čovek koga su napali. Strašno ga je bilo gledati, lice mu je bilo neprepoznatljivo koliko je bio izudaran. Saznala sam ko je taj momak koji mi je napao dete, pre nekoliko dana smo ga zbrinjavali u bolnici zbog povreda koje je zadobio u tuči ali mu to izgleda nije bilo dosta. Mnogo sam zabrinuta, izašao je da se prošeta a bez svoje krivice je umalo stradalo od nasilnika kojima niko ne može da stane na kraj - potresena majka.

Miodrag V, druga žrtva napada, jedva je progovorio nekoliko reči, zbog stravičnih povreda ali i, kako je sam priznao, straha od osvete.

Foto: Telegraf

- Nemojte molim vas, živim sam, naći će me - kazao je prestravljeni čovek dok je rukom zaklanjao slomljeni nos, podbulo lice i oči skoro zatvorene od krvnih podliva. On je takođe potvrdio da batinaše ne poznaje.

- Sreli su me kod mostića, čuo sam samo njihovo huktanje "Uh, uh", a onda su se našli na meni. Šta se posle desilo, vidi se... - kazao je čovek čija odeća je bila sva krvava od brojnih uboda nožem.

Policija je saopštila da se intenzivno radi na otkrivanju napadača na dvojicu muškaraca.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    16. septembar 2018 | 22:53

    Mislim da je vreme da se uvede Dušanov zakonik.

  • жж

    16. septembar 2018 | 22:56

    Не верујем да ће их наћи, огроман ке то град...

  • Смене и оставке

    17. septembar 2018 | 15:41

    Да ли је полицајце у Алексинцу срамота кад стану у ред за плату. Министре, Алексинац је у Србији.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA