≫ 

Paklena nedelja u Aleksincu: Razbojništva, pokušaj ubistva, krvave tuče i ubadanja prestravili građane

Područje Aleksinca je u poslednjih sedam dana bilo poprište razbojništva, ubistva u pokušaju i krvave tuče

  • 6
Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun Foto - ilustracija: Milena Đorđević

Muškarac M. V. (58) i  tinejdžer J. Đ. (16) zadobili su u subotu oko ponoći višestruke povrede nožem nakon što su ih napale nepoznate osobe u Partizanskoj ulici u Aleksincu. Oni su odmah prebačeni u niški Klinički centar i nisu u životnoj opasnosti.

- Maloletniku su odmah sanirane rane, te je pušten na kućno lečenje, dok je stariji muškarac upućen na Maksilofacijalnu hirurgiju gde je zbrinut. Trebalo je da ostane u bolnicu, ali je odbio pa je na lični zahtev pušten kući - kažu u KC Niš.

Nisam znao da sam uboden nožem dok nisam video krv: Dečak iz Aleksinca progovorio o napadu u kom je zamalo ubijen (FOTO)

Policija je potvrdila događaj u Aleksincu i istakla da je uviđaj obavljen, da je obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu, te da se intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a prema saznanjima, ovaj incident se ne dovodi u vezu sa nedavnim napadom na predsednika ženskog rukometnog kluba Aleksinac Nenada Đurića.

Muškarac i dečak izbodeni su u subotu uveče, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Područje Aleksinca je u poslednjih sedam dana bilo poprište razbojništva, ubistva u pokušaju i krvave tuče.

Najpre su razbojnici u selu Mozgovu pretukli članove domaćinstva Miroslava Obradovića i opljačkali ih uzevši im zlato u vrednosti od pola miliona.

Zatim je usledila krvava drama kada se 13. septembra kod Sportske hale u Aleksincu kada je dvadesetjednogodišnji Ivan K. nožem izbo Nenada Đurića. Policija je uhapsila krivca za ovaj napad i njemu je određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Zbog učestalih nasilja u gradu, Aleksinčani strahuju za bezbednost.

- Sve češće su hronike iz Aleksinca. Naravno da smo uplašeni kad nismo bezbedni u sopstvenom gradu. Policija privede nasilnike, ali oni odmah budu pušteni da se brane sa slobode i samo nastave da rade sve što i do sada. To je strašno, pod hitno treba stati na put svemu tome - kaže Aleksinčanin Marko S.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    17. septembar 2018 | 07:00

    Zasto postoji policija,tuzilastvo i sud.Dokle ce mo da zatvaramo oci.Pa noz nam je postao osnovno srestvo za nasilje,sramota.Zar smo malo stradali od tudjina pa sada stradamo od svoje dece.Nije demokratija da djak bide stariji od svog profesora, sin od oca ,razbojnici od policije i drzave. Neka pocne da radi svako svoj posao pogtovo ako je za to i placen.

  • Ja bre

    17. septembar 2018 | 06:42

    Grad koji je od jednog divnog malog gradica posle propadanja rudnika I industrije ,postao leglo kriminala I dilera droge kojima niko nemoze ili nece da stane na put.

  • Rudnik

    17. septembar 2018 | 06:39

    Aleksincom se vise SLOBODNO NE SMEMO KRETATI. ALEKSINAC NARKOMANI I LOPOVI DRZE. UZAS JE ZIVETI OVDE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA