≫ 

Dok je otac točio lekovitu vodu na česmi, na njegovog sina (8) je naleteo "volvo": Uhapšen vozač, rešava se misterija tragova kočenja

Vozaču automobila sleduje krivična prijava

  • 5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplјu uhapsili su B. P. (58) iz Zvečana zbog sumnje se da je automobilom marke "volvo" krećući se iz pravca Kuršumlije ka Prokuplјu, naleteo na osmogodišnjeg dečaka M. G. iz sela Zlot kod Bora koji je prelazio put.

Majka i beba povređene u teškoj nesreći kod Šapca koju je izazvao pijani vozač

Od zadobijenih povreda dečak je na licu mesta preminuo. Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave u Prokuplјu, a B. P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nezvanično smo saznali da je otac dečaka parkirao automobil prekoputa takozvane Suve česme, poznate po lekovitoj vodi, i prešao magistralni put da natoči vodu. Dečak je ostao u automobilu, međutim, dok je otac točio vodu, mališan je izašao iz automobila i pokušao da pređe ulicu kako bi došao do oca.

U tom trenutku iza oštre krivine pojavio se "volvo" i udario dečaka.

Urađen je alko test i ustanovljeno je da B. P. nije imao alkohola u krvi, ali se prema tragovima kočenja pretpostavlja da je brže vozio. Ipak, to će se naknadno utvrditi.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac

    17. septembar 2018 | 14:55

    Kakvu prijavu ce da dobije idiot od Oca Zao mi deteta Ali I vozaca volva Koji ce nositi greh na dusi sto je bio u pogrwsno vreme na pogresnom mestu

  • Zürich 043

    17. septembar 2018 | 15:01

    Vozač auta ima neku krivicu i za osudu je ali otac deteta je morao da vodi brigu o detetu,put sa tempom 80 kmh i put zaustavljanja je duži,oba su kriva.

  • Korg

    17. septembar 2018 | 16:55

    Zao mi je deteta,ali u ovom slucaju vozac moze da dobije kaznu za prekoracenje przine ukoliko je i bilo,Najveci krivac je itac deteta jer nije obezbedio dete....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA