Filip Lakatuš, koji se izbo zbog smrti svoje bebe, nema 19, već 26 uboda: Rane zaceljuju, ali ne i srce za sinom (FOTO)

Filip nije imao snage da priča za medije, on i supruga Dragana (20), još uvek su u šoku zbog smrti bebe...najveselije bebe

  • 7

Filip Lakatuš (19) iz Srpske Crnje koji se nakon saznanja da mu je devetomesečna beba preminula, izbo nožem po telu, trenutno se nalazi na kućnom lečenju i njegovo stanje je stabilno. Iako se pisalo da je reč o 19 uboda, Filip je imao čak 26 uboda po telu. Nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Kikindi gde se ovaj nesrećni slučaj dogodio, Filip je hitno prebačen na Kliniku za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je konstatovano 26 uboda.

"Izdahnuo mi je na rukama": Ispovest majke devetomesečnog Larisa, koji je iznenada preminuo

- Za sada je dobro, rane zaceljuju, ali rana za našim Larisom nikada neće biti zaceljena - sa suzama je rekao Filipov otac, Željko, deda pokojne bebe Larisa.

Filip nije imao snage da priča za medije. On i supruga Dragana (20) još uvek su u šoku zbog smrti svoje bebe.

Dragana i Filip Lakatuš, Foto: Privatna arhiva

BIO JE NAJVESELIJA BEBA

- Mali Laris je trebalo 19. novembra da proslavi prvu godinu. Bio je najveselija beba, nikada bolestan. Ali eto, nesreća nas nije zaobišla. Filip se trenutno vratio kući, redovno ide na kontrolu, terapiju prima, a mi jedva preživljavamo. Snajka je bez posla, kao i sin Filip. Ništa nam više nije bitno, našeg Larisa nema, jedine svetle tačke u našim životima - kaže deda Željko pokazujući rane na Filipovom telu.

Kobnog dana, porodica Lakatuš se uputila u Dom zdravlja u Srpskoj Crnji jer je Laris imao temperaturu preko 39 stepeni.

- Odatle smo dobili uput za zrenjaninsku bolnicu, tamo je dete pregledano i vraćeno kući. Međutim, Larisu se stanje pogoršalo, pa smo ponovo otišli u Dom zdravlja, hitno je prebačen sanitetom za Kikindu. Sve vreme tokom puta je rađena reanimacija - ispričala je neutešna majka.

Povrede Filipa Lakatuša, Foto: Privatna arhiva

Nažalost, reanimacija nije uspela i beba je preminula pre nego što je porodica Lakatuš u pratnji lekara stigla do kikindske bolnice. U bolu za izgubljenim detetom, otac Filip se ispred Opšte bolnice u Kikindi ubo nožem, dok je porodica reagovala, Filip je već sebi naneo teške povrede po telu.

Iz Sremske Kamenice Filip je pušten na kućno lečenje, trenutno se oporavlja, kao i cela porodica koja još uvek ne može da prežali gubitak devetomesečne bebe.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Majka i beba svakodnevno vode bitku s retkom bolešću

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eden

    17. septembar 2018 | 17:41

    Ništa se ne meri sa gubitkim deteta. Tu su emocije prejake. Iaki znam da je to nemoguce želim im da se što pre oporave od ovog šoka.

  • Putin R.S

    17. septembar 2018 | 18:19

    Samo onaj ko je doziveo ovako nesto zna kako je ovom momku. Zelim vam da budete jaki sada kada je najbitnije.

  • Igor

    17. septembar 2018 | 19:05

    Moj otac je sahranio malog sina, zenu, dva nerodjena deteta mu nisu stigla na ovaj svet..... Oziljke je skupljao na srcu, a spas trazio u radu kako bi mene izveo na put. Saosecam, izjavljujem najiskrenije saucesce, ali ovo kasapljenje samog sebe ne mogu da razumem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA