≫ 

Dečak hteo da pije vodu, istrčao iz automobila i poginuo pred rođendan: Ispovest majke nastradalog Mladena (8) kod Bora

Dečak je 5. oktobra trebalo da napuni sedam godina…

  • 2

Maloletni Mladen G. iz sela Zlot kod Bora, preminuo je na licu mesta u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na putu Prokuplje - Mala Plana.

Neutešna majka Sanela govori kroz suze, a uzdah i jecaji joj kidaju reči:

Dok je otac točio lekovitu vodu na česmi, na njegovog sina (8) je naleteo "volvo": Uhapšen vozač, rešava se misterija tragova kočenja

- U nedelju je moj bivši suprug došao po našeg sina Mladena. Tada mi nije kazao da će sa njim ići u Prokuplje. Za tragediju, za smrt mog mališana ja sam čula u nedelju uveče - prekida priču Sanela i počinje da jeca.

Nekako se smirila i kazala da je razvedena od supruga i da njih dvoje iz braka imaju i ćerkicu staru šest godina. Sanela kaže da je Centar za socijalni rad odredio kada će deca biti kod nje, a kada kod oca.

- Centar za socijalni rad je odredio da deca nedelju dana budu kod mene, u borskom selu Zlot, a nedelju dana kod oca u Boru, tako da smo se nas dvoje smenjivali u čuvanju dece. Niko mi zvanično nije rekao znam šta se desilo, niti kako je moje dete nastradalo - kaže ova nesrećna majka, prekida razgovor i odlazi u kuću.

Kaže da će mališan biti sahranjen na groblju u Zlotu, najverovatnije u utorak.

Da podsetimo, do nesreće je došlo kada je mališan izašao iz kola da na obližnjoj česmi, koja je pored magistralnog puta, zahvati vodu i u tom trenutku ga je udario automobil. Osoba koja je upravljala tim automobilom je odmah uhapšena, a istraga kako je došlo do nesreće je u toku.

Po rečima lekara, dečak je preminuo na licu mesta.

VIDEO: Ovog momka od sigurne smrti spaslo je samo čudo

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    17. septembar 2018 | 23:10

    Stvarno mi je žao deteta.Ali mi nije jasno zašto je u ovom slučaju kriv vozač ako nije imao alkohola u krvi.Kod nas je uvek kriv vozač a pešaci nikad.A samo što sa neba ne padaju.Prelaze na crveno,prelaze van pešačkog prelaza,telefoniraju,ne gledaju,prelaze auto put i još i bicikl nose,deca se po selima igraju po kolovozu.Pa da li oni stvarno misle da je vozačima lako da zaustave vozilo pri brzini od 120 km/h ili u ovom slučaju sa verovatno 80 km/h koliko je dozvoljeno.I još izadješ iz krivine.U ovom slučaju je krivica je isključivo na ocu deteta koje je bez nadzora ostalo u automobilu( moglo ga je i pokrenuti) i koje je samo neoprezno izašlo na put.Isto kao kad je poginuo onaj dečak na sankanju.Kako da reaguješ kad ti je dete u sekundi pod točkovima?Da li svi treba da vozimo 10 km/ h?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA