≫ 

Poginuo još jedan radnik: Mladića (20) iz Subotice udarila struja dok je popravljao na banderi, pa je od jačine napona ispao iz korpe

Radovi na električnom vodu bili su u naselju Palić

  • 8

Radnik preduzeća za održavanje električnih instalacija poginuo je juče na Paliću, nedaleko od Vikend naselja, prenose lokalni mediji.

Dvadesetogodišnji mladić je, saznaju subotički mediji, ispao iz korpe u kojoj se nalazio, a pretpostavlja se da je došao u dodir sa visokim naponom.

Inače,  na području Palića juče je bilo planirano isključenje električne energije od 13 do 14 časova u Parku fizičke kulture i na Kanjiškom putu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    19. septembar 2018 | 08:21

    Odlaze iskusni radnici iz zemlje a sansu dibijaju priuceni i nespremni tako da je poceo talas nesreca na gradilistima gotovo svakodnevno i plasim se da to nece skoro stati.Ministar za rad i tra la la bi morao da reaguje po hitnom postupku jer je ova crna serija podugacka a konkretnig odgovora na zaustavljanje tog trenda nema,osim kostatacija koje su nebitne za buducnost.Ministre radi svoj posao i angazuj inspekcije,zastiti ljude.

  • SU

    19. septembar 2018 | 09:47

    Nijedan električar pod naponom ne radi,šta li je tu bilo,jedino mu je neko oključio struju tokom rada bez njegovog znanja.Krivično delo za policiju.

  • Zlaja

    19. septembar 2018 | 07:29

    Kako je stradao od visokog napona a bila isključena struja???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA