≫ 

Uhapšen ubica (21) MMA borca: Ušetao je u kafić sa kacigom na glavi, ispalio dva hica u Radoša i pobegao na skuteru

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 10

A. M. (21) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Kragujevcu ubio Radoša Joksimovića (27), bivšeg MMA borca. 

Sumnja se da je A.M. noseći zaštitnu moto kacigu na glavi, sinoć u večernjim časovima iz vatrenog oružja ispalio dva hica u MMA broca koji se nalazio na terasi jednog ugostiteljskog objekta, a zatim je pobegao skuterom.

Radoš Joksimović preživeo upucavanje 2016. godine. Večeras je MMA borac ubijen u sličnoj sačekuši samo nedelju dana nakon što je proslavio rođendan

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, navodi se u saopštenju MUP.

Radoš Joksimović, Foto: Facebook/Rados Joksimovic

Žestoki momak iz Kragujevca, 2016. godine  preživeo je sačekušu, ali večeras je podlegao povredama nakon sličnog scenarija.

Dva od pet ispaljenih metaka koji su pre dve godine pogodili aktivnog sportistu u noge, nisu ga ubili, ali su ga prinudno penzionisali. Lekari su se borili za njegov život, operisan je više puta, a zadobio je teške povrede kostiju zbog čega je morao da se odrekne profesionalne karijere borca.

Napadač je kasnije i uhapšen, njegov tada dvadesetdvogodišnji sugrađanin J. M.  krio se kod prijatelja, nakon čega se sam predao policiji. Prema nezvaničnim informacijama, povod za tadašnji obračun su "zamršeni odnosi" između dve grupe momaka sa "Sunčevog brega" i sa "Pivare".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brutalna istina

    19. septembar 2018 | 08:40

    Neka mu je laka crna zemlja i saučešće porodici.. Ali moram da ostavim ovaj komentar.. Kako skoro nikad to jest nikad nema u vestima da je neko od sportista iz drugih borilačkih veština nastradao.. Nema karatista, dzudista, aikidoa.. Samo mma borci i bokseri.. Razmislite roditelji kad vam dete zatraži da ide na mma ili bilo šta slično tome.. Divna mesta za regrutaciju novih ljudi u kriminalni svet

  • Jeretik

    19. septembar 2018 | 13:45

    Da su sudovi upola efikasni kao policija , kriminalci bi se manje " vozali na mopedima " .

  • Kolaricu Panicu

    19. septembar 2018 | 17:14

    Povod:zamršeni odnosi!?Hahahaha,pa ih ovako odmršavaju?Odnosi se tiču dugova za drogu,reket,krađu a ne zamrsavanje ne znam ni ja cega....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA