≫ 

Dileri iz Beograda krenuli na Zakintos sa turističkom agencijom: Sakrili su "eksere" u flašu soka i naleteli na žednog policajca na granici

Da nije kriminal u pitanju, bila bi ovo jedna dobra filmska priča

  • 0

Nema šire teme od one u kojoj pokušava da se pronikne kojim sve kanalima droga stiže od dilera do korisnika. Iako mi znamo za onu krajnju razmenu koja se, uglavnom, obavlja na ulici - da bi uopšte došlo do toga, dileri moraju da se dovijaju na razne načine. Tako jedna grupa ovog leta nije oklevala da sa turističkom organizacijom krene iz Beograda na Zakintos. Umesto uobičajenog prtljaga, njihov je bio malo neobičniji.

Srpska bandica, u kojoj je bilo nekoliko mladića, ni po čemu se nije razlikovala od ostalih putnika, osim što su se stalno došaptavali.

Koliko zarađuje ulični diler, koliko onaj malo bitniji, a koliko "najjače glave": Kako zaista funkcionišu narko karteli?

Problem je nastao kada je autobus stigao na granicu sa Makedonijom.

Granična policija je tražila da svi putnici izađu iz autobusa kako bi pregledala unutrašnjost vozila, a potom su pogledali i putne torbe. Ona grupica mladića ih je sve vreme posmatrala nervozno. Stajanje na suncu se prilično odužilo, a dilerima se žurilo.

Foto: pixabay.com

Na Zakintosu ih je čekao ozbiljan posao, i raj pun klijenata koji jedva čekaju da se "urade". Zato su rešili da malo ubrzaju policajce.

Izvadili su iz torbe flašu soka, prišli policajcu i posle kratkog neobaveznog razgovora, ponudili mu osveženje. Posle kratkog nećkanja, graničar je prihvatio flašu, zatvorio gepek i vozaču autobusa dao znak da može da nastavi put.

Misleći da su se izvukli, dileri su nastavili put do Zakintosa. Tek po dolasku tamo shvatili su šta se desilo.

Naime, sve tabletice koje su nameravali da diluju, spakovali su u fambalažu soka. Zaboravivši na to, jedan od njih je baš tu flašu dao onom policajcu na granici. Kako su na more došli samo zbog toga, morali su odmah nazad u Beograd, ali ovog puta, drugim putem.

Nažalost, nije poznato kako je policajac reagovao kad je otvorio flašu i video sadržaj.

VIDEO Zaplena 34 kilograma marihuane:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA