≫ 

U Bugarskoj uhapšen jedan od vođa Kavačkog klana

Knežević je koristio brojna lažna dokumenta da se krije po državama EU. Uhapšen je sa brazilskim pasošem

  • 3

Predrag Knežević (42), koji slovi za jednog od vođa "Kavačkog klana", uhapšen je u Bugarskoj, saopštila je uprava crnogorske policije.

U policijskom saopštenju se navodi da je Knežević imao lažna portugalska dokumenta na ime "Branco Daniel".

Intenzivnom komunikacijom NCB Interpol Sofija i NCB Interpol Podgorica nesporno je utvrđeno da se radi o Predragu Kneževiću.

Ekskluzivni detalji o "Eskobaru Balkana": Jovan Vukotić švercovao drogu kao "biznismen Ivan”, a uhapšen kao "Georgije" (FOTO) (VIDEO)

Potraživao ga je Interpol Foto: AP/Tanjug, interpol.int

Za Kneževićem se traga po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica, radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od jedne godine, izrečene zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Kako je saopšteno, odmah po raspisivanju poternice, u saradnji sa policijskim službama više zemalja, utvrđeno je da se Predrag Knežević, korišćenjem više lažnih identita, krio u nekoliko zemalja Evropske unije.

Nakon prikupljanja svih potrebnih podataka o trenutnom lažnom identitetu koji koristi, kao i njegove lokacije, on je efikasnom akcijom policije Bugarske lišen slobode.

Nakon dogovora nadležnih organa dve države, Knežević bi trbalo da bude izručen Crnoj Gori.

Podsetimo, vođa rivalskog Škaljarskog klana, Jovan Vukotić iz Crne Gore uhapšen je nedavno u Turskoj. Mesecima je za njim tragala Grčka, ali ipak je deportovan je u Srbiju gde je osumnjičen za falsifikovanje isprave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA