Profesor pretučen ispred kragujevačke škole: Huligani divljali, on ih upozorio da prestanu, pa su počeli svirepo da ga udaraju

I kada je profesor uspeo da pobegne od njih nazad u učionicu, oni su nastavili da razbijaju

  • 17

Profesor Nemanja M. pretučen je tokom časa hora koji je držao oko 20.30 sati u Kragujevcu. Incindent se dogodio  u muzičkoj školi "Dr Miloje Milojević" .

Grupa od desetak huligana ispred škole u vreme trajanja horske nastave dobacivalo je, vređalo i prekidalo pevanje duhovnih pesama.

Dileri iz Beograda krenuli na Zakintos sa turističkom agencijom: Sakrili su "eksere" u flašu soka i naleteli na žednog policajca na granici

Kada je profesor izašao napolje da ih upozori, huligani su ga napali i naneli mu lake telesne povrede. Dobio je udarac u predelu lica. Kada je nekako uspeo da se vrati u učionicu huligani su zasuli zgradu škole i razbili staklo, piše Kurir.

Sreća u nesreći je da niko od istrumiranih učenika, mahom ženske dece nije povređen. Policija je izašla na lice mesta, ali su se huligani u međuvremenu razbežali. Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neva

    19. septembar 2018 | 23:28

    Deca su postala dosta bahata i nasilna. Adekvatna kaznena politika bi vrlo lako mogla ovo da resi. Roditelje nasilnika udariti po dzepu pa da vidimo onda sta ce i dokle ce. Verujem da bi bilo izuzetno efikasno.

  • Marina

    19. septembar 2018 | 23:32

    Ko u američkim filmovima. Bande haraju Srbijom.

  • Bože pomozi

    19. septembar 2018 | 23:17

    OČE NAŠ KOJI SI NA NEBESIMA, POMOZI NARODU SRBIJE!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA