≫ 

Novopazarac (60) primoravao dečaka na oralni seks: Uhapsili su ga čim je otkriveno kakve je užasne stvari radio

Novopazarcu N. G. je određen pritvor do 48 sati

  • 2

Novopazarska policija uhapsila je N. G. (60) iz tog grada zbog sumnje da je primoravao dvanaestogodišnjeg dečaka da ga oralno zadovoljava.

Užas u Vrnjačkoj Banji: Oteo devojku, silovao je u podrumu, pa je i zarazio

Osumnjičeni se tereti da je tokom septembra ove godine, koristeći nezrelost maloletnika, najpre s maloletnom žrtvom stupio u kontakt, a potom izvršio nedozvoljene polne radnje, saopštila je Policijska uprava u Novom Pazaru.

N. G. je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova i isti je predat u Okružni zatvor u Novom Pazaru.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blagica Tasic

    21. septembar 2018 | 08:14

    Kastrirati svakog manijaka,svkog ko se izivljava na slabijima,narocito deci ! Smrtnu kaznu vratiti pod hitno ! Decu zastititi pod HITNO ! Smrtna kazna za:pedofiliju,silovanje,dilovanje droge, podvodjenje! Zabraniti :sekte ! Zabraniti prostituciju. Zabraniti rijaliti sou. za ubistvo deteta,smrtna kazna!

  • Biljana1

    23. septembar 2018 | 08:50

    Kastracija nije resenje. Smrtna kazna nijw resenje. Pedofili su sadisti za koje jedino radni zatvor od 40 godina. Gde su slike od ovog monstruma? Njegovo ime, prezime i adresa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA