≫ 

Kupio je kuću u Senti na licitaciji i hteo da očisti dvorište: Tada je osetio nesnosan smrad i ispod gomile đubreta ugledao pravi horor

Ferenc je angažovao jednog čoveka da očisti jamu punu smeća, međutim, u jednom trenutku ga je zapuhnuo jak smrad

  • 11

U dvoristu kuće vlasnika Ferenca Jablonskog u Senti pronađena su dva leša, prilikom iskopavanja zemlje za kanalizaciju. Kako portal Telegraf saznaje, reč je o dva ljudska skeleta, jedan mlađi i procenjuje se da nema više od 30-ak godina, dok je za drugi skelet utvrđeno da je star ne više od 60 godina.

„Poništila“ je svu svoju decu: Bili smo kod čedomorke iz Prevešta, koja je od domaćinstva napravila dečju grobnicu (VIDEO) (FOTO)

Vlasnik kuće Ferenc Jablonski, malo je reći da se zaprepastio kada je prilikom čišćenja jame u kojoj je bilo nabacano razno smeće, primetio kosti. Iako je u prvi mah posmislio da se radi o kostima životinjskog porekla, uočio je komade garderobe na njima.

- Još uvek smo zaprepašćeni slikom koju smo videli prilikom čišćenja jame. Kuću sam kupio krajem februara ove godine, duže vremena je bila prazna, niko je nije održavao. Skelete smo primetili u jami, odnosno u šahtu, toliko je zaudaralo da je bilo nepodnošljjivo stajati u blizini, kada smo prišli malo bliže videli smo kosti, pa potom i komad garderobe, odmah smo obavestili policiju - priča iznenađeni vlasnik kuće.

Ljudske kosti su bile u jami sa đubretom, Foto: Tanjug/AP

Više javno tužilaštvo odmah je obavešteno o ovom slučaju. Skeleti su poslati na Institut za sudsku medicine u Novom Sadu.

SKELETI SU LJUDSKI, NA SEBI SU IMALI KOMADE GARDEROBE

Prema saznanju Telegrafa, utvrđeno je da su u pitanju ljudski skeleti, jedan mlađe, drugi starije dobi. Takođe, pronađeni su komadi garderobe, jedan vuneni, drugi pamučni, pretpostavlja se sportski komad odeće.

Uviđaj je još uvek u toku, a slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Subotici. Prema priči meštana, u ovoj kući su se često okupljali beskućnici, dok je jedno vreme bila i privatni dom za smeštaj starih lica.

VIDEO: Leš muškarca u Ustaničkoj ulici u Beogradu

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    20. septembar 2018 | 19:30

    Kakva lupetanja! Kako mogu koske da smrde. Ej nije to 3 meseca, nego 30 godina.

  • Lošmi

    20. septembar 2018 | 19:42

    Razmišljam da ovo nije bio njima u poseti moj komšija Miloš , zadnji put kad mi je bio u kući morao sam tepih da bacim posle njegove posete. Noge su mu toliko smrdele da mi je tepih progoreo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA