"Plašila sam se te puške, jer su mi i ranije njome pretili": Potresna ispovest ćerke ubijene žene u krvavoj noći u Boru (FOTO)

Iz lovačke puške ispaljeno je osam metaka

  • 12

- Bilo je strašno. Došla je i počela da lupa na vrata i da viče da izađem napolje. Svi smo bili preplašeni. Pobegli smo i zatvorili se u sobu. Ona je razvalila ulazna vrata i krenula da puca - ispričala je u šoku Isidora Turku, čiju majku je noćas ubila biša svekrva Ambika.

Ambika Vineta Osmanović (52) upala je u kuću svoje bivše snajke Isidore i nemilosrdno izrešetala njenu majku Alemšu Amzovski Turku (39) pucnjima iz lovačke puške. Osmanovićeva je privedena zbog sumnje da je izvršila krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Alemša Amzovski Turku, Foto: Telegraf.rs

Kako priča Isidora, svi su se sakrili u jednu sobu, a Ambika je došla do prozora, razbila staklo i promolila cev od puške.

- Držali smo rukama vrata da ne uđe unutra, jer je već počela da puca. Ona je otišla do prozora, i videla sam kada je razbila staklo i gurnula cev od puške. Htela je i upaljačem da upali zavesu. Mama je zagrlila mene i sestru kada je u jednom trenutku samo pala na pod. Nju je Ambika Vineta pogodila u predelu leđa - dodaje Isidora.

Razbijen prozor, Foto: Telegraf.rs

Isidora ističe da je Vineta ispalila ukupno osam metaka. Ona je sa Vinetinim sinom Bektašem Osmanovićem živela pet godina.

- Imala sam 12 godina kada sam počela da živim sa njim. Međutim, tukli su me i pretili mi i ranije. Mnogo sam se plašila te puške jer su mi i ranije pretili. Čak jednom prilikom mi je svekrva rekla "ova puška je za tvoju porodicu". Nisam mogla više to da trpim i pobegla sam pre sedam meseci kući kod roditelja.

Mesto ubistva, Foto: Telegraf.rs

Međutim eto šta se desilo. Ni sama ne znam zašto je moralo da dođe do ovoga, jer se Bektaš u međuvremenu oženio drugom devojkom - priča kroz suze Isidora.

Brzom intervencijom policije Ambia Vineta Osmanović je ubrzo nakon što je usmrtila Alemšu Turku i uhapšena. Osumnjičenoj je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati i ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena tužiocu.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da se zakon jednako odnosi na sve...

    21. septembar 2018 | 14:48

    Imala je 12 godina kad je počela da živi s njim?Je l ovo zakonito u Republici Srbiji? Zar to nije podvođenje maloletnika ako to roditelji rade?

  • Re@kcija

    21. septembar 2018 | 14:48

    Opet žena NASILNIK, UBICA,....? ŠTA JE SA TIM ŽENAMA? PRVO SPROV0DE FINANSIKSKO ISCRPLJIVANJE, PSIHIČKO MALTRETIRANJE, A ONDA I FIZIČKO NASILJE! Prevare žena su samo za "popunjavanje praznina" (svaka druga vara svog partnera, muža (statistički podatci)).

  • Tea

    21. septembar 2018 | 14:06

    Lovacka puska a 8 metaka stigla da napuni i ispali .Prica nema smisao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA