Ukleti Studentski dom na Karaburmi: Miodrag i Milan su skočili u smrt, Aleksandar je zadavio devojku, pa ga specijalci skinuli sa krova (FOTO)

Miodrag N. je sinoć došao kod bivše devojke Danijele M. (24), posle krađe svađe potegao je pištolj, a potom se bacio sa 13. sprata

  • 20

Drama u Studentskom domu Karaburma koja se juče završila smrću 33-godišnjeg Miodraga N. nije jedina tragedija koja se odigrala u ovoj ustanovi. 

Miodrag N. je sinoć došao kod bivše devojke Danijele M. (24), posle krađe svađe potegao je pištolj, a potom se bacio sa 13. sprata. On je pao samo metar od okupljenih prolaznika, tako da je pukom srećom izbegnuta veća tragedija, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt.

Miodrag je kobnog dana, kako navodi izvor, posetio devojku s namerom da je ubije.

Krvava noć u Studentskom domu na Karaburmi: Miodrag je pucao u bivšu devojku, pa se ubio skokom sa 13. sprata (FOTO SA LICA MESTA)

- On je uspeo da s pištoljem uđe u zgradu. Verovatno ju je često ranije obilazio, pa su ga možda i zaposleni zapamtili. Trebalo bi ispitati kako je uspeo da s vatrenim oružjem uđe u ustanovu u kojoj ima mnogo studenata - navodi izvor iz istrage, piše Kurir.

Studentski dom Karaburma Foto: Telegraf

Ubica plakao i hteo da skoči u ambis

Ovo međutim nije prva tragedija koja se odigrala u studentskom domu na Karaburmi. Pre pet godina je Aleksandar Š. nakon što je zadavio bivšu devojku Stelu Gundelj u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Medaković, na sličan način pokušao da oduzme sebi život.

Aleksandar Š. (23) uhapšen je posle potrage u studentskom domu Karaburma, gde je nekad živeo, i gde su mu i dalje živeli prijatelji i cimeri, kod kojih je često spavao i boravio kao ilegalac. Policija ga je tražila tamo, a kada su ga ugledali i krenuli da ga legitimišu, on je  počeo da beži i popeo se na krov zgrade.

Aleksandar Šundić Foto: Facebook

Približio se ivici i povikao: "Ne prilazite mi! Skočiću, ubiću se"! Bio je mnogo potresen, sve vreme je plakao, izjavio je tada jedan od očevidaca.

Policajci su ipak posle oko deset minuta ubedili Aleksandra da se preda, a motiv ubistva je bila bolesna ljubomora i posesivnost.

Stela Gundelj Foto: Facebook

Dvadesetogodišnjak skočio sa 16. sprata

Dvadesetogodišnji student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu Milan Kirćanski iz Beograda ubio se u novembru 2012. godine skočivši sa 16. sprata Studentskog doma "Karaburma". On nije bio stanar tog doma, niti je kome bio došao u posetu.

Ostalo je nepoznato šta ga je nateralo da se ubije, jer nije ostavio poruku za sobom, a verovatno je izabrao najvišu zgradu u okolini da bi izvršio samoubistvo. Mediji su tada pisali da su kod Kirćanskog pronađeni lična karta, indeks sa najvišim ocenama (desetke), i da je bio u specijalnoj grupi za matematiku.

VIDEO: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nekada davno

    21. septembar 2018 | 23:17

    Davno sam imala decka koga sam uspela da se resim pukom srecom...u toj "vezi" izgubila sam sebe i prijatelje koji su pokusavali da mi otvore oci...nisam ga volela, vec nisam znala kako da ga se resim..pratio je svaki korak, pogled, pretio, pokusavao da nametne svoje patoloske ideje...Posesivnosti nije bilo kraja...Kada smo raskinuli zapravo sam shvatila koliko je lepo setati i za svaki minut ne polagati racun nikom....Budite svoji i nemojte dozvoliti da vas neko prati,da menja tok vasih misli.

  • Pera kojot

    21. septembar 2018 | 22:25

    Droga je smrt!

  • samokazem

    21. septembar 2018 | 22:24

    i dalje verujem da je devojka gurnula miodgrada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA