≫ 

Ugašen veliki požar u "Imleku", niko nije povređen: Dim se dizao visoko u nebo, vatra se videla iz velike daljine (VIDEO)

Poznati kombinat sinoć je zahvatio plamen

  • 15

U zgradi "Imleka" na Zrenjaninskom putu, sinoć je izbio požar. Pripadnici Sektora za vanredne situacije u Beogradu lokalizovali su požar koji je sinoć oko 20.30 časova izbio u fabrici „Imlek“ u Padinskoj Skeli i tom prilikom niko nije povređen. 

Kako javljaju čitaoci, plamen je bio visok i video se sa nekoliko kilometara udaljenosti. Okolina je u dimu i teško se diše.

(VIDEO SA LICA MESTA) Veliki broj vatrogasaca gasi požar u Imleku, na Zrenjaninskom putu opsadno stanje

Veliki broj vatrogasnih ekipa je na terenu, a Zrenjaninski put je blokiran za saobraćaj u blizini ulaza u kompleks.

- Požar je prijavljen u zgradama "Imleka". Poslali smo jednu ekipu na teren. Po prvim informacijama koje imamo od kolega, niko nije ozbiljnije povređen, ali ima ljudi koji su se nagutali dima - rekli su iz Hitne pomoći za Telegraf.

Na licu mesta prisutna je i ekotoksikološka ekipa Gradskog zavoda za javno zdravlje koja je izvršila neophodna merenja i tom prilikom nije utvrđeno prisustvo amonijaka u vazduhu.

Ovim povodom oglasila se i sama kompanija.

- U jednom od pogona Imleka, u Padinskoj Skeli, došlo je do požara koji je ubrzo lokalizovan. Niko od zaposlenih nije povređen. Sva materijalna šteta biće u najkraćem roku sanirana kako bi se što pre nastavilo sa redovnim radom fabrike – saopštili su iz kompanije Imlek.

(Jasna Vučić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA