Ubistvo u Svilajncu sve se više zapetljava: Fatalna frizerka krivi ljubavnika, ljubavnik nju, a njen muž kaže da čak i nije bio tu

Tanja, koja je udata za Životu, bila je u paralelnoj vezi sa svojim podstanarom Bogićem Đokovićem, a istovremeno se viđala i sa Savićem

  • 7

Ko je kriv za brutalno ubistvo nesrećnog penzionera Živana Savića (75) iz Svilajnca koji je pre pet dana usmrćen još nije utvrđeno budući da troje osumnjičenih krivicu poput štafete prebacuju jedni na druge. Tanja Avramović (38), fatalna frizerka iz Svilajnca, izjavila je kako je dve godine bila u vezi sa ubijenim Savićem, a da je njega ustvari ubio njen drugi ljubavnik Bogić Đoković (49).

Bogić je stanovao kod nas i često se opijao, videlo se da je potajno zaljubljen u mene, a bio je ljubomoran što Živan dolazi kod mene. Moj muž je znao za našu vezu. Tog dana je Žika došao kod nas i doneo buteljku šampanjca kao poklon za rođendan, kada je u jednom trenutku u dvorište uleteo Bogić i vikao:

- Kurvo, ja ću da te ubijem, i tebe i tvog Živana!" Žika je u tom trenutku rekao da ne može više da sluša budalu, pa smo krenuli do šupe da mu dam prazne flaše. Odjednom sam čula udarac i videla Žiki kako leži, dok je Bogić stajao iznad njega sa buteljkom u ruci - rekla je Avramovićeva.

Fatalna Tanja iz Svilajnca ubila ljubavnika, pa muža i drugog švalera poslala da sakriju leš: Svu trojicu je tukla, nijedan nije smeo da pisne!

- Pala sam u nesvest, a kad sam došla sebi, Bogić mi je rekao da je Žika u gepeku i da je živ. Potom sam pozvala muža, Bogić je rekao da odšlepamo automobil na neko napušteno mesto. Onda smo otišli do Žikine kuće iz koje sam uzela laptpš u kojem su bile intimne stvari između nas dvoje - rekla je ona.

Tanja Avramović, Foto: Facebook

Sa druge strane Bogić Đoković je na saslušanju rekao da je Tanja Avramović danima planirala da ubije Saviča.

- Tri godine sam stanovao kod Živote i Tanje, ona mi se na početku dopadala, bila je vitkija, ali je to vremenom prestalo. Ona je imala ljubavnika koji je finansirao i to je njen suprug znao. Tanja je pozvala Živana da dođe kad mu je rekala kako joj se pokvarila testera i da ide da pogleda, to je bio znak da će ga ubiti. Vezala mu je ruke zavojem i rekla mužu da je "završila posao" i da nas vodi u Životinu kuću da tražimo pare. Tanja je sve vreme pričala o novcu kako je Živan ima najmanje 20.000-30.000 evra - rekao je Đoković.

Života Avramović, Tanjin muž je izvjavio da nema veze sa ubistvom i da je radio u frizerskom salonu kada se nesreća dogodila.

Tanja je bila sa trojicom u isto vreme, Foto: Facebook

- U dvorištu su bili Tanja i Bogić oboje uznemireni, tada mi je Tanja rekla da je Žika došao kod nje i da su se on i Bogić posvađali oko testere i da je on zgrabio flašu i ubio penzionera. Ja sam rekao da zovemo policiju ali su odbili. Bogić je rekao da auto odvezemo do Velike Morave, a potom smo otišli do Žikine kuće u Porodinu, kada su Tanja i Bogić uzeli njegov lapotop u kome su bila ljubavna pisama koja je navodno pisao mojoj ženi - rekao je Avramović.

Podsećamo, Tanja, koja je udata za Životu, prema rečima stanovnika Svilajnca bila je u paralelnoj vezi sa svojim podstanarom Bogićem Đokovićem, a istovremeno se viđala i sa Savićem.

On je "lajkovao" svaku njenu objavu poslednjih meseci, a pretežno su u pitanju bile pesme o nesrećnoj ljubavi. Da li mu je ona na ovaj način slala poruke, za sada nije poznato.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kriket

    22. septembar 2018 | 13:03

    Odmah u zadrugu sve troje . To bi bila prava destinacija da se utvrdi ko je kriv.

  • Ja

    22. septembar 2018 | 12:44

    A,jeste fatalna😂😂😂! Lepotica prava😂😂😂! Pa,kakvi su to mulci😂😂😂! Ala ovoj "fatalnoj"mašta radi😂😂😂😂

  • Re@kcija

    22. septembar 2018 | 13:34

    Sposobna žena. Gledala muža, pa ljubavnika, još jednog ljubavnika, dete, posao, imanje. To samo jaka žena može. Jedino je nezgodna kada je u "teranju", tada svi moraju biti u problemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA