Omiljeni pekar iz Novog Pazara zlostavljao dečaka: Vodio ga na brdo i na zabačeni parking, pa ga terao na oralni seks u kolima

Nakon hapšenja pedofil je u potpunosti priznao nedelo i određen mu je pritvor

  • 7

Vlasnik jedne poznate pekare u Novom Pazaru Naki G. (58) uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je od avgusta u više navrata prisiljavao dečaka (12) da ga oralno zadovoljava. Naki je na saslušanju u potpunosti priznao da je zlostavljao dete i određen mu je pritvor do 30 dana.

Izvor blizak istrazi kaže da je osumnjičeni prvi put napastvovao dečaka krajem avgusta, a poslednji put početkom ove sedmice, piše Informer.

Beograđanin umalo da nastrada tokom doručka: Tvrdi da je u hlebu pronašao špenadlu, a pekari kažu da kod njih toga i nema (FOTO)

- Dečak je u prvo vreme ćutao o torturi. Potrebno je utvrditi da li je to bilo jer mu je pekar pretio, ili je dečaka bilo stid da prizna šta mu se dešava. Međutim, pre nekoliko dana mališan je skupio hrabrosti i sve je ispričao svojim roditeljima - navodi naš sagovornik.

On dodaje da su dečakovi otac i majka odmah sa sinom otišli u policiju, koja je uhapsila Nakija.

- Nakon privođenja, suočen sa brojnim dokazima, Naki je skrušeno sve priznao i detaljno ispričao šta je radio detetu i gde ga je sve vodio. Kazao je da je najčešće vodio dečaka kod jednog brda na periferiji grada i na parking kod Rekreativnog centra - rekao je izvor.

Pekar je dečaka zlostavljao od početka avgusta, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nekoliko ozlojeđenih Novopazaraca došlo je u petak pred pekaru uhapšenog Nakija G, tražeći da se njegova radnja pod hitno zatvori. Zbog toga je reagovala policija, koja je tokom celog dana obezbeđivala pekaru i radnike u njoj.

- Terao je dečaka da ga oralno zadovolji u automobilu. Proverava se još i da li je pekar ucenjivao dečaka ili mu je možda čak i nudio novac za seksualne usluge. U cilju zaštite maloletnika, ne možemo otkrivati kako je osumnjičeni stupio u kontakt sa dečakom. Nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana i prebačen je u novopazarski Okružni zatvor.

Nakijevi radnici u pekari, koja se nalazi u blizini jedne osnovne škole, u petak su bili u šoku zbog hapšenja poslodavca, ističući da im nije bilo ni na kraj pameti da bi on mogao da zlostavlja dete. Kazali su i da se posle svega plaše i za svoju bezbednost.

I radnici u susednim lokalima ispričali su nam da je Naki uvek bio pristojan i da ništa čudno nisu primetili u njegovom ponašanju.

- Čujemo, priča se po gradu, da je sve priznao. Treba ga debelo osuditi, da robija do kraja života! On jeste izgledao kao normalan čovek, ali ovo što je uradio je stvarno užasno - kazala nam je radnica iz susednog lokala.

Protiv Nakija je podneta krivična prijava za obljubu nad detetom, za šta mu preti od pet do 12 godina robije.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    22. septembar 2018 | 13:01

    Da li on ima decu, unuke, SRAM GA BILO Najstrožu kaznu ...

  • Željko

    22. septembar 2018 | 15:04

    Objavite mu ime i prezime i sliku, da vidimo kakav je to monstrum.

  • Nejla

    22. septembar 2018 | 13:57

    Ovako ja sam Nejla i dolazim iz luksemburga Ali su moji roditelji iz novog Pazara i ja kad sam bila u pazar ove godine sam išla često kod njega da jedem ,u avgust sam išla kod njega sa drugaricom i videla sam da nas čudno gleda ali ipak ono nisam ništa posumnjala , kad sam sutradan opet došla sa drugom drugaricom on me je prijetio i rekao je a ti si juce isto dolazila ,i jedanput sam htjela da kupim sladoled pola kugle ono i on je rekao to ne može tako ali evo tebi ću Dat , a ja sam znala da može zato sto je dao meni tako kad sam bila sa tetkom da kupim sladoled

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA