≫ 

Došla je sa puškom usred noći do kuće bivše snajke i krenula da puca: Ispalila je 8 metaka smrti, a sada se sama predala policiji u Boru

Te noći Osmanovićeva je ispalila ukupno osam metaka, ubila je njenu bivšu priju, koja je pokušavala da zaštiti svoje dve ćerke.

  • 9

Amdika Vineta Osmanović nakon što je u petak ubila Alemšu Amzovski Turku (39), otišla je pravo u policiju kako bi prijavila šta je učinila. Ona je u noći između četvrtka i petka, noseći lovačku pušku, došla do kuće u kojoj je sa svojim roditeljima živela njena bivša snajka Isidora Turku (18).

"Plašila sam se te puške, jer su mi i ranije njome pretili": Potresna ispovest ćerke ubijene žene u krvavoj noći u Boru (FOTO)

Tražila je da Isidora izađe napolje, a kako ona to nije učinila krenula je da puca i razvaljuje vrata preteći da će ih sve pobiti.

Isidora Turku, Foto: Telegraf.rs

Te noći Osmanovićeva je ispalila ukupno osam metaka. Ubila je njenu bivšu priju, koja je pokušavala da zaštiti svoje dve ćerke.

Isidora je sa sinom Amdike Osmanović živela pet godina, a pre sedam meseci je pobegla nazad kući kod roditelja, sa čime se nije složila Amdika Osmanović.

Amdika je inače dva dana pre nego što je počinila ubistvo puštena iz zatvora u Zaječaru, gde je bila zbog pokušaja krađe oko tri tone bronzanih odlivaka vrednih 2,5 miliona dinara iz RTB Bor, kada je 10. septembra uhvaćena sa D.DŽ. (29) i S.J. (27) .

VIDEO: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ubistvo uzbekistanskog MMA borca

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    22. septembar 2018 | 16:07

    Posla pripadnika nacionalne manjine

  • CQ

    22. septembar 2018 | 14:35

    Ova je baš zagrizla u kriminal agresivnošću,drugačije ništa nije umela da radi pa će morati u zatvor,izgleda da su priroda i bog dosta pogrešili i teško je sve to ispraviti.

  • brana

    22. septembar 2018 | 16:30

    Snajka nije kod njih 7 meseci,dada ima 18 godina a 5 godina su ziveli zajedno sto bi znacilo da se snajka udala sa nepunih trinaest godina?!Moraju njihovi roditelji onda da razumeju da je mozda doslo do prezasicenja bracnog zivota jer je mlada vec napunila 18 ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA