≫ 

Lekari se bore za život tinejdžera koji se upucao u Novom Sadu: Pred prijateljima se igrao pištoljem koji je slučajno opalio

Prema novim detaljima istrage, trebalo bi da bude isključeno da je bio upitanju pokušaj samoubistva

  • 9

Sedamnaestogodišnji O. T. ranjen je u glavu u noći između petka i subote u ulici Kaće Dejanović u novosadskom Novom naselju a lekari se bore za njegov život.

Iz izvora u policiji rečeno je da su preliminarni rezultati istrage pokazali da je mladić slučajno iz pištolja ispalio jedan hitac i pogodio sebe u glavu.

Pronađen mladić u lokvi krvi u Novom Sadu: Sumnja se da je sebi pucao u glavu

- Incident se dogodio oko jedan sat nakon ponoći dok se povređeni mladić igrao pištoljem u prisustvu nekoliko drugara. Prema rečima svedoka, pištolj je slučajno opalio verovatno zbog nestručnog rukovanja i ranio nesrećnog mladića, tako da smo zaključili da nije reč o pokušaju ubistva niti samoubistva – rekao je izvor blizak istrazi.

Mladić je bez svesti kolima Hitne pomoći prevezen u Dečiju bolnicu i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege sa prostrelnom ranom glave u predelu između obraza i slepoočnice.

- Mladić je u izuzetno teškom stanju sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom lekara i davati bilo kakve prognoze o njegovom oporavku je vrlo nezahvalno zato što je zadobio izuzetno teške telesne povrede – kratko nam je rečeno u Dečijoj bolnici.

KOMŠIJE PRESTRAŠENE

Stanovnici zgrade u ulici Kaće Dejanović broj 1 ispričali su da su čuli pucanj, ali kada su izašli na terasu, nisu videli ništa.

- Ovde se u dvorištu stalno se skupljaju neki mladići, piju, viču na sav glas u pola noći, možda se i drogiraju. Ko to zna? A, niko im ništa ne sme, odnosno neće niko da im se zameri pošto deluju opasno – priča komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Dalja istraga treba da pokaže čiji je pištolj koristio O.T. i kako je došao do njega.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С.

    24. septembar 2018 | 06:03

    Све чешће мислим да је овај народ прерастао у један раскалашан, осион и безобразан народ. Сви се деру, и стари и млади, није важно колико је сати, деца вриште ко полудела, школе су као зверињаци. Јел могуће да се више ништа не поштује?. Закон, па закон је овде смејурија, јер га се нико не придржава, нити га примењује. Ако неко мисли другачије, нек се изјасни?. Јадно је ово дете, које ће сносити последице, сигурно нечијег опет непредржавања тог истог закона. Желим му да Бог да, да се што пре опорави

  • Sta sada..

    24. septembar 2018 | 00:25

    Oko jedan sat posle ponoci..?? Igrao se pistoljem..?? Pa...igrao se...

  • doberman

    23. septembar 2018 | 23:44

    ako se vec oruzije drzi u kuci, sto ranije ga treba nauciti kako se koristi, sklapa, cisti, podmazuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA