≫ 

Igor iz Bora je kuhinjskim nožem u kladionici izbo Sejdina koji je preminuo i ranio još dvoje: Danas je nepravosnažno osuđen na 8 godina zatvora

Otišao je do kuće po kuhinjski nož a onda se i vratio u kockarnicu

  • 14

Igora A.(37), poznatijeg kao Giga iz Bora, Viši sud u Negotinu osudio je nepravosnažno na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od osam godina zbog ubistva Sejdina Useinovića (50) i ranjavanja Šemse Useinovića i Nasera Šaćirovića 18. juna 2016. godine .

Pogled oceubice: Ovo je Igor koji je tokom svađe zbog droge prišao tati s leđa dok je kuvao kafu, izbo ga nožem, pa prošetao psa

Tragedija se dogodila u borskoj kladionici Koloseum. Giga se te večeri obraćao ljudima da se obračunaju sa njim nakon čega je udaljen iz kladionice.

Igor A. Foto: Facebook

Otišao je do kuće po kuhinjski nož, a onda se i vratio u kockarnicu.

Sejdin je tada pokušao da ga spreči da uđe ponovo u kockarnicu. On ga je odgurnuo i Sejdin je pao preko poker aparata. U tom trenutku je u kladionici nestala struja, kada je i Igor brzo reagovao i Sejdinu zadao smrtonosnui udarac nožem u vrat. Ranio je Šemsu i Nasera a onda i pobegao.

Policija ga je brzo pronašla i lišila slobode.

VIDEO: Uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    24. septembar 2018 | 20:27

    Ako je ovo pravda onda jbg ubio jednog coveka ranio dvojicu i dobio 8 godina i posle se pitamo sto je sve vise ubistava i nasilja

  • Sudija Dred

    24. septembar 2018 | 21:57

    Trazio kavgu,sa umisljajem otisao po oruzje,vratio se i ubio jednog coveka i napravio jos 2 ubistva u pokusaju!Kazna 8 godina?!?!Niko ga nije izazivao niti pretio a kamoli pretukao ili ranio kako bi kod njega izazvao suzenje svesti i nesvesne reakcije kao sto je ubustvo.Nikakva olaksavajuca okolnost u ovom slucaju ne postoji tako da bi morao da dobije minimum 30 a opravdano i svih 40 godina zatvora.

  • Sofija

    24. septembar 2018 | 22:31

    Sudija koji je ovako presudio verovatno nije ni svestan svoje polusvesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA