Pucao u trudnicu jer mrzi sve žene: Preturala sam po kontejneru, kada sam čula repetiranje pištolja, nosiću metak u sebi do porođaja

Metak je ostao u Olgičinom telu

  • 1

Beogradska policija uhapsila je Vladimira Delića (33) zbog sumnje da je u subotu veče pokušao da ubije trudnicu Olgicu Stevanović (35), kao i slučajnu prolaznicu (62).

On je na autobuskoj stanici u ulici Ace Joksimovića u Žarkovu prislonio Stevanovićevoj improvizovanu olovku na leđa i ispalio u nju malokalibarsko zrno. Iste večeri je u ulici Ilije Stojadinovića iz improvizovane olovke pucao u još jednu ženu i naneo joj teške povrede. Kako saznaje Alo, osumnjičeni je neposredno posle hapšenja izjavio da mrzi svoju majku i generalno sve žene i priznao da je pucao iz improvizovane hemijske olovke, koja je pronađena kod njega.

Jauci odjekuju Nišom: Jadno moje dete, vraćalo se iz škole i poginu ispred kuće. Mala Isidora stradala na stotinak metara od svog doma (FOTO)

Olgica Stevanović iz Žarkova, koja živi od sakupljanja starih stvari po kontejnerima, kaže da se sagla u kontejner da izvadi žicu, kada je čula repetiranje pištolja.

Olgica je pretraživala kontejner kada je čula pucanj Foto: Telegraf

- Okrenula sam se i ugledala nepoznatog mladića kako u ruci drži pištolj. Rekla sam mu: "Gledaj svoja posla i pusti me da radim!", ali sam ubrzo čula pucanj i osetila jak bol u leđima - kaže za Alo! trudnica koja je u subotu uveče ranjena u leđa.

Olgica Stevanović kaže da joj je metak ostao u telu, jer je u osamom mesecu trudnoće, i da će biti uklonjen tek posle porođaja. Ranjavanje je video jedna komšija, dotrčao i obavestio Hitnu pomoć i policiju, koja je ubrzo uhapsila osumnjičenog.

- Tražila sam da izađem iz bolnice, jer sam samohrana majka i moram da brinem o deci. Zbog položaja metka moram da se operišem, ali lekari sada nisu smeli da ga diraju, jer sam trudna - kaže Olgica, koja živi od skupljanja starih stvari po kontejnerima.

Kada se za pet nedelje porodi, izvući će joj metak Foto: Profimedia/Wavebreak

Trebalo bi da se porodi za oko pet nedelja, kada će biti izvađen metak.

- Sad samo ne mogu normalno da hodam, malo hramljem, ali moram da nastavim da se borim za decu. U ovom kraju živi oko 10 godina i dosad nisam imala nikakvih neprijatnosti. Te večeri sam bila na poslu. Obišla sam ceo krug po kraju i završavala sam s poslom, pa rekoh sebi: "Ajde da vidim šta ima u kontejneru nadomak kuće". Kada sam našla žicu, čula sam repetiranje pištolja. Komšiji sam doviknula da sam ranjena i da pojuri tog dečka, ali on nije mogao da potrči za njim - prepričava Olgica nemilu scenu.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Vladimir tokom privođenja nije pružao otpor. Na saslušanju kod tužioca se branio ćutanjem, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA