≫ 

Na njenoj školskoj klupi danas je samo cveće, u Nišu muk: Njen nevini život odneli su točkovi vozila koje je samo krenulo u rikverc (FOTO)

Isidora je pohađala šesti razred OŠ "Ivo Andrić" u Nišu

  • 9
Tragedija u Nišu, Isidora Vučković Foto: Telegraf, Shutterstock

Dvanestogodišnja Isidora V. na mestu je preminula u ponedeljak, 24. septembra oko 12.40 sati u Požarevačkoj ulici u niškom naselju Donji Komren, kada je dostavno vozilo, u kom u trenutku tragedije nije bilo vozača, krenulo unazad i "smotalo" je pod točkove.

Vozač B. S. (53) iz Leskovca je službeni "fiat doblo" parkirao ispred radnje za prodaju elektro-opreme u koju je ušao radi kupovine.

Jauci odjekuju Nišom: Jadno moje dete, vraćalo se iz škole i poginu ispred kuće. Mala Isidora stradala na stotinak metara od svog doma (FOTO)

Isidora je pohađala šesti razred OŠ "Ivo Andrić" u Nišu.

Kažu da su na licu mesta bile jezive scene, jer je nesrećno dete skroz bilo pod točkovima, da su morali da zovu šlep službu da podigne vozilo kako bi pogrebno preduzeće odnelo devojčicino telo.

Foto: Telegraf

Mala Isidora biće sahranjena sutra, u sredu, 26. septembra.

Njena škola će na dan sahrane biti zatvorena, a mnogobrojni mališani, Isidorini drugari su neutešni. Veliki broj njih ni danas nije došao u školu, a najteži prizor koji kida dušu, bio je kada je nekoliko drugara donelo cveće i stavilo na klupu gde je Isidora sedela.

Kada je porodica nesrećne devojčice saznala za užas koji se dogodio, Nišom su odjekivali jauci,

- Kako da živimo bez Isidore, kako će moja Ana bez deteta? Jao, što neće infarkt da me udari, ne mogu dalje bez unučeta! – kukala je očajna baka.

Niko nije primetio da vozilo ide u rikverc; Foto: Telegraf

Detetova majka Ana je u vreme tragedije spavala jer je prethodnu noć radila u trećoj smeni.

- Svekar je otišao u školu po moje mlađe sinove blizance, a Isidora se uvek vraćala sa drugaricom. Ne mogu da shvatim šta nas je zadesilo, samo pet minuta joj je trebalo da stigne do kuće. Čujem da taj čovek čije je vozilo nije pozvao ni Hitnu pomoć, da se sklonio… ako je to stvarno tako, neću se smiriti dok ga ne vidim da trune u zatvoru – grcajući je govorila očajna majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    25. septembar 2018 | 14:43

    nema tu komentara pocivaj u miru andjele mali 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

  • Bojana Beograd

    25. septembar 2018 | 14:49

    Pocivaj u miru andjele lepi.Porodici iskreno saucesce,nema reci za ovu tugu

  • Mira

    25. septembar 2018 | 16:24

    Uzas,jad,cemer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA