≫ 

Hapšenje seksualnih predatora u Srbiji: Jedan muškarac osumnjičen da je obljubio dva dečaka, drugi za silovanje sopstvene gošće

U Kladovu i Negotinu policija je privela dvojicu zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela obljuba sa detetom i silovanje

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su D. Š. (1955) iz okoline Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Sumnja se da je on u noći između 23. i 24. septembra ove godine dva puta silovao dvadesettrogodišnju devojku iz okoline Jagodine, koja je bila gost u njegovoj kući.

Pop koji je vodio "sladak i buran život sa veroučiteljem" raščinjen i izbačen iz crkve: Obojica uhapšeni u Požegi pre 7 meseci zbog dilovanja

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

UHAPŠEN ZBOG SUMNJE NA OBLJUBU DVOJICE DEČAKA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su D. S. (1984) iz okoline Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

Postoje osnovi sumnje da je on tokom ove godine više puta obljubio dvojicu dečaka, starosti 13 i 9 godina.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana1

    5. oktobar 2018 | 13:49

    40godina robije i odsteta za dozivotno lecenhe zrtve. Gde je puno ime i prezime sa slikom zlocinaca. Oni su opasni za okolinu i shodno tome gradjani Srbije moraju biti informisani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA