≫ 

Sedeli su u restoranu, na izlasku je počela svađa i jedan je potegao pištolj: Prvi detalji pucnjave u Žarkovu (FOTO I VIDEO SA LICA MESTA)

Pištolj je završio u kontejneru

  • 5

U žarkovačkom restoranu "Nova Talija" došlo je do obračuna vatrenim oružjem dvojice muškaraca, danas posle 16 sati. Ranjen je Vladimir Kopecki (41).

Kako reporter Telegrafa na licu mesta saznaje, učesnici pucnjave su sedeli u restoranu i razgovarali. Pri izlasku, došlo je do svađe i u jednom trenutku potegnut je pištoj.

Pucnjava u žarkovačkom restoranu usred dana: Ranjen muškarac, napadači pobegli "puntom"

Foto: Telegraf

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su D.R. (56) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je on danas oko 16:00 sati, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Spasovdanskoj ulici u Beogradu, iz vatrenog oružja ranio 41-godišnjeg muškarca, koji je prevezen u Urgentni centar.

Policija je osumnjičenog, koji je pobegao sa lica mesta, uhapsila ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela, a pronađen je i pištolj kojim je, najverovatnije, ranio oštećenog i koji je bacio u jedan kontejner prilikom bekstva.

Osumnjičenom D.R. biće određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu, piše u saopštenju.

Foto: Telegraf

Muškarac koji je nosio pištolj i pokušao da ga se otarasi bacanjem u kontejner izjasnio se da je oružje u posedu njegovog oca.

U toku je uviđaj.

Kako saznajemo, ništa nije ukazivalo na ovu tragediju. Bilo je mirno popodne, kada se odjednom čuo pucanj. Komšije su izletele na ulicu i videle da je došlo do oružanog obračuna.

Spasovdanska ulica u pravcu ka Ace Joksimovića i Trgovačkoj je bila blokirana, a do Doma zdravlja koji je preko puta moguće je doći samo iz pravca Ratka Mitrovića.

Pogledajte video sa lica mesta:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA