≫ 

Devojčica (10) preminula u vršačkoj bolnici nakon trovanja: Njena braća prebačena na dalje lečenje u Tiršovu

Jedan njen brat je zbog istih simptoma dovezen u vršačku bolnicu u ponedeljak u večernjim satima, a drugi brat jutros

  • 3

Devetogodišnja devojčica iz sela Kajtasovo kod Bele Crkve, preminula je u nedelju u Opštoj bolnici u Vršcu, dok su njena dva brata poslata na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj. Sumnja se da je u sva tri slučaja u pitanju trovanje.

Sepsa je ubila Ognjena (8) za nekoliko dana, jer niko nije hteo da ga pregleda?! Brat blizanac neutešan, majka kidala čaršave

Kako su saopštili iz vršačke bolnice, koja je pre samo nekoliko dana bila u žiži javnosti zbog smrti osmogodišnjeg dečaka, devojčica je u nedelju u toku noći primljena na lečenje zbog povraćanja i povišene temperature.

- Primljena je na lečenje u jedan sat iza ponoći. Odmah po prijemu urađena joj je laboratorijska dijagnostika i sprovedene mere intenzivnog lečenja. I pored sprovedenih mera, došlo je do rapidnog pogoršanja opšteg stanja i smrtnog ishoda u 13.45 časova. Kardiopulmonalna reanimacija nije dala efekta – stoji u saopštenju Opšte bolnice Vršac.

Jedan njen brat je zbog istih simptoma dovezen u vršačku bolnicu u ponedeljak u večernjim satima, a drugi brat jutros. Obojica su upućena na dalje lečenje u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Majka i beba svakodnevno vode bitku s retkom bolešću

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale 67

    25. septembar 2018 | 18:26

    Pa to nije prvo dete koje je preminulo, ko su uopste ti lekari koji stalno imaju propuste, kupljene diplome u rumuniji? Sram vas bilo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA