≫ 

Pucač iz Žarkova je bivši direktor Zavoda za vaspitanje dece: Dodeljena mu je i nagrada "Čovek godine", a danas je upucao Vladimira usred restorana

Pucnjava se dogodila oko 16 sati

  • 6

Bivši direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine Dragan Rolović (56) vinovnik je popodnevne pucnjave u žarkovačkom restoranu "Nova Talija", u kojoj je povređen Vladimir Kopecki (41).

Sedeli su u restoranu, na izlasku je počela svađa i jedan je potegao pištolj: Prvi detalji pucnjave u Žarkovu (FOTO I VIDEO SA LICA MESTA)

Obračun se dogodio oko 16 sati, kada su dvojica muškaraca nakon prepirke u restoranu krenula ka izlazu, gde je Rolović ispalio metke. Komšije kažu da su čile dva pucnja, a očevici iz kafane pričali su kako su se sa žrtvom ovog napada čak i pozdravljali neposredno pred incident.

Rolović je uhapšen ubrzo nakon ovog incidenta, iako je pobegao sa lica mesta, a pronađen je i pištolj kojim je, najverovatnije, ranio oštećenog i koji je bacio u jedan kontejner prilikom bekstva.

Dragan Rolović je, inače, bio ugledan direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine, a 2015. godine Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dodelilo mu je nagradu "Čovek godine". 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qrta

    25. septembar 2018 | 21:19

    Pa zar je u Srbiji čudno što je Crnogorac dobio neku nagradu? Za njih su ovde vazda bile rezervisane nagrade i direktorska mesta.

  • Umpah Pah

    25. septembar 2018 | 20:28

    Čovek godine , budala celog života.. mnogo se lako potežu cevi.. nemamo dovoljno ustanova da ih prime a ni sudova da ih tamo smeste.

  • Vosa

    26. septembar 2018 | 09:42

    Ne vidim sta je sporno s tim sto je covek godine u Srbiji: ima pistolj i nasilan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA