Pakao devojčice iz Pančeva koju niko ne želi ne prestaje: Još joj je pred očima brutalno ubijena majka, a tragedije se samo nižu (FOTO)

Ćerka brutalno ubijene Biljane Mijatović (30) iz Pančeva nalazi se u hraniteljskoj porodici, jer je njen otac Nenad Zlatanović (39) odbio da brine o njoj neposredno posle zločina, a pre nekoliko dana digao je ruku na sebe i obesio se!

  • 17

Biljanu Mijatović iz Pančeva usmrtio je njen nevenčani suprug Siniša Radovančev na njen 30. rođendan, 21. novembra 2017, u naselju Sodara u Pančevu. Posle rođendanskog ručka, izbila je svađa oko novca, a Siniša je zgrabio nož i ubo je u srce, kad mu je rekla: "Pi*ko jedna nesposobna! Ni dete nije tvoje, go*no matoro! Mrzim te, ne mogu očima da te vidim!"

Zločin se dogodio dvadesetak dana nakon što su Biljana i Siniša dobili ćerku Anju, a Biljana je pored bebe imala i ćerku iz prvog braka, Mariju.

Monstrum iz Pančeva u policiji priznao ubistvo, u tužilaštvu ćutao, pognute glave gledao u pod. Određen mu je pritvor do 30 dana

Posle ubistva, obe devojčice smeštene su u hraniteljsku porodicu, a Biljanin prvi muž, navodno, nije ni pokušavao da preuzme starateljstvo nad zajedničkim detetom. Posle svega 10 meseci, Mariju je dočekala nova trauma - ubio joj se otac!

- Bukvalno niko nije hteo tu decu, što je baš tužno! Pored dede s majčine strane i donedavno živog oca, devojčica je zajedno sa svojom polusestrom, koju je posle zločina uzela u naručje i iznela je iz zgrade, sada u hraniteljskoj porodici. Otac nije ni podneo zahtev za preuzimanje starateljstva. Deset meseci kasnije dogodila se nova tragedija. Njen otac se obesio 22. septembra u Pančevu gde je i živeo. Žalosno je što je u roku od godinu dana izgubila majku, koju je očuh ubio maltene pred njenim očima, a sada i oca - kaže njegov poznanik, koji je insistirao na anonimnosti.

Biljana Mijatović i Siniša Radovančev Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Siniša Radovančev je na pretresu u Višem sudu u Pančevu tvrdio da je Biljanina ćerka iz prvog braka preživela traumu, tvrdeći da je od majke dobijala batine "zbog gluposti".

Ubica iz Pančeva dok je klao Biljanu pretio prestravljenoj devojčici (12): "Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao!"

- Biljaninu ćerku sam gledao kao svoje dete i nastojao sam da je materijalno obezbedim. Od Biljane je dobijala batine zbog gluposti. Meni je Biljana razbila laptop, a kada sam kupio drugi, pred samu tragediju, i taj je pokušala da da razbije. Kada sam se sagao da spasem laptop, išutirala je i mene i računar. Njena ćerka je tada uskočila i kroz plač ju je molila da prestane. Maltretirala je dete, govoreći joj "da će je poslati u dom i da će biti ku*va". Jednom je mnogo istukla, a devojčica je jecala, ponavljajući: "Idem u dom!" Bila je bukvalno na ivici nervnog sloma - ispričao je Siniša Radovančev.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot

    28. septembar 2018 | 15:44

    Deca ispastaju zbog polupanih roditelja sa vestackim noktima i steroidnim misicima! Muski misle da je sve u alkoholu i misicima a zene da je sve u manikiru, pedikiru, solarijumu... pa I sa troje dece! Naravno, nisu sve takvi, ali velika vecina jeste!

  • Gagi

    28. septembar 2018 | 20:25

    Drage dame, ovo pišem ne da bi na bilo koji način branio ovog debila, već da vam skrenem pažnju da se i same ne nađete u sličnoj situaciji. Svađa je svađa, afekt je afekt ali i on se vadi da je ubio u afektu, tako da taj pojam ni jednima ni drugima ne može biti izgovor. Poenta je da postoje stvari koje jednostavno ne smete da kažete muškarcu. Kao što i žene imaju tačku koju ne praštaju. Normalnim muškarcima, dakle ogromnoj većini, možete štošta da kažete, ali kad navedete da nije muško, bez obzira što ste to možda s pravom rekle, garantujem da će bar polovina muškaraca da odreaguje "prelaskom linije". A kod konstatacije da dete nije njegovo garantujem da će gotovo 100% svi, čak i oni najmirniji, krenuti fizički na vas. Jednostavno, postoje stvari koje ne treba pominjati u svađi, ma kakva ona bila.

  • Varljivo leto

    28. septembar 2018 | 15:07

    Ne podrzavam ubistvo daleko od toga imalo je nacina da se nje otarasi Ali trebala je da bira reci a ne da ga naziva takvim stvarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA