≫ 

Pali dileri na Batrovcima: Policija zaplenila više od 23.000 tabletica za lečenje "nemirnih nogu" (FOTO)

Policija je na graničnom prelazu Batrovci pronašla tablete u fabričkim otvorima u zadnjem delu automobila

  • 1

Granična policija zaplenila je 23.273 tablete "tramadol" i uhapsila je I. K. (34) i S. R. (29) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U zadnjem delu automobila pronađene tablete; Foto: MUP

Policija je na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, prilikom kontrole BMW švedskih registarskih oznaka u kome su se nalazili osumnjičeni pronašla "tramadol" sakriven u fabričkim otvorima u zadnjem delu automobila. Tramadol se koristi za lečenje jakih bolova, sindroma "nemirnih nogu", itd...

Sindrom nemirnih nogu se karakteriše osećajem nadolaženja neprijatnosti u dubini potkolenica i butina, što dovodi do neodložive potrebe za pomeranjem nogu, koje samo privremeno otklanja neprijatnost. Osećaj se javlja svaki put kada je osoba u stanju mirovanja pred san.

Pomeranje nogu remeti zaspivanje i izaziva tešku nesanicu i pored velike želje i potrebe za spavanjem. Poremećaj traje celog života, a posledice su često dramatične, uz naglašene bračne probleme jer supružnici ne spavaju u istom krevetu.

Osumnjičenima je određeno zaržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA 035

    1. oktobar 2018 | 14:26

    Koristio sam ovaj lek dugo,malo jači protiv bolova i nije droga,ne stvara zavisnost ni posle desetak godina korišćenja a može da se upravlja autom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA