≫ 

Stravična nesreća dobila još jeziviji epilog: Na Pančevačkom mostu poginuli otac i ćerka

Mirko R. (70) koji je u nesreći teško povređen preminuo je u Urgentnom centru

  • 19

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko 14.30 sati na Pančevačkom mostu, u kojoj je Vesna R. (47) poginula na licu mesta.

Žena poginula u teškoj nesreći na Pančevcu, muškarac umro u bolnici: Automobil probio ogradu i sleteo sa mosta

Kako Alo nezvanično saznaje, Mirko R. (70) koji je u nesreći teško povređen preminuo je u Urgentnom centru. Prema nepotvrđenim informacijama, reč je o ocu i ćerki. Od siline udarca deo zaštitne ograde je pao sa mosta pored potpuno uništenog automobila.

Telo pored smrskanog automobila, Foto: Telegraf

Nesreća se dogodila u smeru ka Borči oko 14.30 sati, na samom početku mosta, kada je "jugo 45" lozničkih tablica probio ogradu i sleteo na zemljanu površinu.

"Jugo" je sleteo sa mosta posle sudara s "renoom". Automobil je pao odmah pored male pijace na kojoj se prodaje ribolovački pribor.

Hitna pomoć brzo je stigla na lice mesta sa dva vozila. Do nesreće je došlo posle uključenja iz pravca Karaburme, u smeru ka Pančevu, odnosno Krnjači.

Odavno je poznato da je Pančevački most u jako lošem stanju. Pogledajte stanje mosta koje je snimio jedan korisnik Fejsbuka:

Saobraćaj je duže bio u prekidu, ali je policija sada otvorila trake. Ipak, na mostu se stvorila velika saobraćajna gužva, a vozila se i dalje kreću usporeno.

VIDEO: Stravična saobraćajna nesreća na Pančevcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draksi

    3. oktobar 2018 | 18:10

    A za de lux zatvor ima para! Ne u EU I ne u NATO!

  • ISO

    3. oktobar 2018 | 17:46

    Zar Pancevacki most nije proverila inspekcija kada je ministarska naložila da se proveri bezbednost svih mostova?!

  • Zekara

    3. oktobar 2018 | 17:47

    Pitanje je bilo samo trenutka kada ce doci do ovoga, ograda je u ocajnom stanju, da se naslonis malo jace ona bi se odvalila, znaci trebalo je neko da pogine, izleti sa puta, da bi se mozda neko zapitao da li mozda treba da se rekonstruise, ma sta rekonstruise, da se srusi i izgradi novi, ono cudo od mosta na Adi je trebalo na mestu pancevackog da se izgradi, plasim se da se ne dogodi jos veca tragedija, veca od one u Djenovi, a da, izgradice se gondola, strasno bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA