≫ 

Zoran pretukao ženu metalnom šipkom u centru Čačka, pa odšetao i obesio se!

Tragedija se dogodila u Milićevcima

  • 16

Zoran Stevanović iz čačanskog sela Milićevci ubio se nakon što je brutalno pretukao bivšu suprugu, u centru Čačka, na njenom radnom mestu, prenose "Novosti".

Kada padne mrak, ulicama grada u srcu Šumadije vreba strah: U 6 naselja se masovno krade, prodaje droga, a svađe završavaju ubistvom

Stevanović je došao u grad i, nakon kraće rasprave, četrdesetdevetogodišnju bivšu ženu pretukao metalnom šipkom, na Zelenoj pijaci, u prodavnici u kojoj je bila zaposlena.

- Sve se dogodilo munjevitom brzinom, čuli smo zapomaganje iz kioska u kome je žena radila. Video sam potom i neko komešanje ispred, a ubrzo su ženu odvezli u čačansku bolnicu - pričaju očevici ovog događaja u centru Čačka. Osumnjičeni je kasnije pronađen obešen u jednom voćnjaku.

Stanojević: Od preko 20 ubijenih žena samo su tri za života tražile pomoć institucija:

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cmicak

    4. oktobar 2018 | 22:27

    Gospodski. Ajoj Boze, otisli smo u p.m

  • Milorad

    4. oktobar 2018 | 22:17

    Molio bih sve žene, ako je moguće, da se malo smire, da ne stvaraju tenzije.

  • Grizli

    4. oktobar 2018 | 22:30

    Moje mišljenje tog čoveka što je pretukao ženu je pogrešno budala otišo da se obesi zašto mogo je to na lepşi način da uradi ..Ako se Kurvala ili imala švalera mogo je lepo mirnim putem razvod braka i svako svojoj kući a ne da Radi metalna šipka..Još veća budala je ispao što se obesio sada će da ga ogovaraju po čaršiji sve najgore..Da je ostao u životu bio bi u zatvor 3 meseca i posle zatvora bio bi heroj ovako za mene on je ispao budalčina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA