≫ 

Preticao preko pune linije kod Svilajnca, pa naleteo na vozila u suprotnom smeru? Priveden vozač šlepera pod sumnjom da je izazvao tragediju

Tri osobe su poginule, najverovatnije, zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa

  • 6

Priveden je vozač šlepera požarevačkih registarskih tablica, koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Svilajnca.

Na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu u utorak oko 19 sati došlo je do sudara šlepera, automobila i kamionete, a RTS navodi da je šleper preticao preko pune linije i udario u vozila koja su nailazila iz suprotnog smera.

Stravični prizori sa lica mesta užasa kod Svilajnca: Poginuli vozač "zastave" i 3 građevinska radnika (VIDEO)

U nesreći su poginule tri osobe iz kamioneta i jedna iz putničkog automobila marke "zastava 128", dok su dve osobe povređene. 

Tanjugu je u Domu zdravlja Svilajnca potvrđeno da je jedna osoba životno ugrožena dovezena u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, a RTS navodi da je reč o muškarcu iz kamioneta.

Direktor KC "Kragujevac" Predrag Sazdanović rekao je za RTS da je pacijent zadobio prelome ekstremiteta i da je odvezen u operacionu salu.

Supruga vozača iz automobila, koji je poginuo na licu mesta, nalazi se u ćuprijskoj bolnici, dodaje RTS.

- Reč je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Ćupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju - rekli su ranije u DZ Svilajnac za Tanjug.

U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji Tanjugu je potvrđeno da je Hitna pomoć sa mesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi.

Nesreća se, potvrdio je MUP, dogodila oko 19 časova, a u njoj su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko. 

(Telergraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    10. oktobar 2018 | 07:54

    Puna linija vidjao sam to... Bezobrazluk bahatost dozivotna robija odmah bez sudjenja pa neka opet preticu nikakva nanogica i ostale gluposti....

  • Лицемер

    10. oktobar 2018 | 07:14

    Неки дан ме је на излазу из Кузмина ка Ердевику на пуној линији и непрегледној кривини обишао камион да би непун километар даље исти тај камион стао испред пружног прелаза и чекао ко зна шта мада рампа није била спуштена . Стајао сам иза њега пет минута а онда и сам прекршио закон и обишао га. Треба мењати закон и трајно одузимати дозволе свима који чине прекршаје нарочито професионалцима.

  • Pedja

    10. oktobar 2018 | 08:37

    Na mestu pune linije treba podici zid samo zbog tih slepera jer su prevrsili sve mere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA