Sramotna signalizacija na Ibarskoj magistrali kod Vidikovca: Crna tačka Srbije sada još opasnija, mrkli mrak, ne vidi se apsolutno ništa (VIDEO)

Crne tačke počinju već na izlazu iz Beograda, upravo kod Orlovače i naselja Meljak i Stepojevac, dok je jedna od najrizičnih deonica je kod Ljiga

  • 3

Stravične nesreće koje su se ovih dana dešavale u Srbiji svima su opomena da pažljivo voze i da prate sva pravila na putevima. Ipak nije uvek sve u rukama vozača, a dokaz za to je snimak koji je napravljen na Ibarskoj magistrali u blizini Vidikovca, gde automobili voze u potpunom mraku.

Sestra Ivice Dačića imala udes: Na Ibarskoj magistrali na njen automobil naleteo "jugo"

Nedostatak signalizacije za radove na putu, potpuno onemogućavaju normalnu vožnju. Ipak oni koji su primorani da prolaze ovom deonicom to moraju uraditi pažljivo i otvoriti četvoro očiju.

Nažalost, zbog ovakvih uslova za vožnju, često se događaju saobraćajke.

Ibarska magistrala je sama po sebi crna tačka, a loši uslovi za vožnju poput slabe signalizacije i neobeleženosti mogu povećati opasnost na putu. Crne tačke počinju već na izlazu iz Beograda, upravo kod Orlovače i naselja Vidkovac, dok je jedna od najrizičnih deonica je kod Ljiga.

Samo u poslednjih godinu dana dogodio se veliki broj nesreća.

U februaru ove godine na Ibarskoj magistrali život su izgubila dvojica mladića. Poginuli su kada je jedan od njih kolima na leteo na drugog koji je vozio bicikl.

U junu je takođe život na ovoj saobraćajnici kod Čačka poginulo četvoro, a istog meseca je kod Gornjeg Milanovca poginula devojka koja je podletela pod šleper.

Nesreća za nesrećom dešavale su se tokom celog leta, a pre samo nekoliko dana na ulazu u Beograd poginuo je muškarac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LILI

    13. oktobar 2018 | 11:24

    Lepo da ste ovo pomenuli. Strašno i jezivo...

  • NI

    13. oktobar 2018 | 11:45

    Dali je pogibija ljudi uvek posledica samo signalizacije koja pomaže ali odlučujuće jesu vozači ,ako nema para za signalizaciju onda oprezna vožnja je preventiva.

  • Nemanja

    25. novembar 2018 | 00:10

    Udes na ibarskoj pre pocetka lipovacke sume ka bg pre 1h, prolazj se preko parkinga od restorana koji je tu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA