≫ 

Marija je tragično nastradala kod Jagodine: Bila je u kolima sa svojim voljenim psom Žikom - ali od njega nema ni traga. Porodica moli da im javite ako ga vidite (FOTO)

Dok se automobil prevrtao, pas je najverovatnije ispao

  • 5

Porodica tuguje za mladom pravnicom Marijom Čajetinac (33), nastradalom u stravičnom lančanom udesu kod Jagodine. Samo što je sredila život, a veliki deo njega činila je ljubav njenog psa Žike, kojeg je mnogo volela. Dana kada se dogodila tragedija, mezimac je bio sa njom u kolima, ali sada nema traga od njega. Marijina porodica apeluje na sve, ukoliko ga primete da im jave.

- Žika nije bio u kolima na mestu nesreće. Zapravo "pežo" koji je Marija vozila prevrtao se na putu i pretpostavka je da je pas ispao u tumbanju, s obzirom na to da njegovo telo nije pronađeno ni u automobilu ni oko njega - ispričala je njena bliska drugarica.

Taman što je skockala svoj život, Marija ga je izgubila u udesu kod Jagodine: Ona je jedna od 8 žrtava

Marija je bila izuzetno vezanaza njega, udomila ga je pre oko godinu dana i Žiku su jako svi voleli.

Foto: Privatna arhiva

Porodica moli sve da ukoliko vide psa sa fotografije, jave kako bi došli po njega ili organizovala prevoz. U ovim teškim trenucima, voljena njuška pružila bi barem malo utehe.

Foto: Privatna arhiva

Žika je mešanac žute boje, čipovan je na njeno ime i ima ogrlicu oko vrata.  Ukoliko primetite ovakvog psa, možete kontaktirati redakciju Infocentrale putem mejla infocentrala.rs@gmail.com ili putem njihove Fejsbuk strane.

VIDEO: Jezivi prizori nesreće u kojoj je Marija poginula

(M.Ro., Infocentrala)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA