Rob izopačenih strasti: Malčanski manijak krao kosu iz frizerskog salona, slao sliku devojčice, za koju je tvrdio da mu je ćerka i tražio da je šišaju

Policija radi na utvrđivanju identiteta devojčice čija je fotografija poslata frizerki, kako bi se ustanovilo da li je u pitanju planirana žrtva manijaka, s obzirom na to da on nema dece

  • 5

Ninoslav Jovanović, koji je u subotu uhapšen zbog proganjanja žena preko interneta po svemu sudeći pripremao se da ponovi zločine koji su užasnuli Srbiju – pokazuju prva saznanja istrage. Na ovakav zaključak navodi i svedočenje vlasnice jednog frizerskog salona u Nišu, koja je, nakon što je manijaka prepoznala preko fotografije objavljene u medijima, policiji prijavila da je krao kosu njenih mušterija i da joj je tražio da ošiša devojčicu koju je predstavljao kao svoju ćerku.

Uhapšen "Malčanski berberin": Silovatelj pao zbog maltretiranja žena na mesindžeru

- Ona je pre nekoliko meseci prvi put primetila nepoznatog čoveka kako pretura po kanti u koju je odlagala odsečenu kosu žena koje je šišala. Imao je običaj da stoji ispred lokala i čeka da ona odbaci kosu, a jednom prilikom je odneo celu kesu koju je frizerka bacila u smeće - navode izvori iz istrage.

- Pre desetak dana došao je obučen kao radnik niškog komunalnog preduzeća "Medijana" i ponudio joj kantu za smeće, s obzirom da je navodno primetio nedostatak posuda za odlaganje. To je zaista učinio, ona mu se zahvalila nakon čega je zatražio da mu skuva kafu – pričaju naši sagovornici iz istrage.

TRAŽIO SAVET ZA ĆERKU, A NEMA DECE

Kako saznajemo, manijak se vlasnici salona predstavio lažnim imenom.

Jovanović je od frizerke tražio savet za ćerku kojoj opada kosa, Foto: sxc.hu/flaivoloka

- Pričao joj je da njegova ćerka ima problema sa frizurom, jer joj navodno opada kosa, pa je od frizerke tražio savet. Zatražio joj je broj telefona da bi se navodno njegova supruga čula sa njom u vezi lečenja. Žena mu je izašla u susret da bi joj posle izvesnog vremena na viber stigla poruka, navodno od neke žene, sa fotografijom nepoznate devojčice duge kose i zahtevom da bude ošišana kratko. Pretpostavlja se da se radi o lažnom nalogu iza koga stoji Jovanović, jer se nije ponovo javio – kažu naši izvori.

Žena je juče prepoznala manijaka sa fotografije i prijavila ga policiji.

Za sada postoji osnov da odgovara za lažno predstavljanje, a policija radi na utvrđivanju identiteta devojčice čija je fotografija poslata frizerki, kako bi se ustanovilo da li je u pitanju planirana žrtva manijaka, s obzirom na to da on nema dece.

VIDEO: Policija uhapsila čoveka osumnjičenog za silovanje

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    13. oktobar 2018 | 21:38

    Eto koliko se Malčanski manijak promenio. Svi su sigurniji kada je zatvoren.

  • Np

    13. oktobar 2018 | 21:44

    Nisu trebali ni da ga pustaju..

  • ikuman

    13. oktobar 2018 | 21:34

    Psihoticar, covek koji ima opsesiju i odsustvo zdravog razuma.Hitna hospitalizacija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA