Za telom treće žrtve mosta na Tisi još uvek se traga: U hladnu reku skočio je muškarac iz Niša, okolnosti i dalje misterija

Slučaj su prijavili lokalni pecaroši koji su u ranim jutarnjim časovima došli do obale Tise

  • 0
Tisa, Senta, davljenje, Barbara Vitez, spasilačka ekipa, rečna policija Foto: Telegraf

Nepoznati muškarac koji je u petak skočio sa mosta u Senti u reku Tisu, još uvek nije pronađen, potvrđeno je Telegrafu u Policijskoj upravi u Kikindi.

Prokleta reka misteriozno guta ljude: Most na Tisi sa koga je nestala Barbara Vitez odneo još jedan život, tela nema nigde (FOTO)

Novi detalji ove nesreće otkrivaju, da se radi o muškarcu koji nije iz Sente, već iz Niša ili okoline. Na ovu činjenicu ukazalo je vozilo sa registarskim oznakama “Niš” koje je bilo parkirano nedaleko od mosta i mesta gde je nesretni čovek skočio-potvrdili su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

Kako Telegraf saznaje, slučaj su prijavili lokalni pecaroši koji su u ranim jutarnjim časovima došli do obale Tise gde su raspakivali opremu za pecanje kada su su iznenada videli da neko pada sa mosta. Odmah su obavestili policiju u Senti koja je došla na mesto nesreće i napravila zapisnik.

Pripadnici spasilačke jedinice “Senta” istoga dana pretražili kako rečni tok, tako i priobalni deo u dužini od preko 120 kilometara. Nandor Baranji, predsednik spasilačkog tima “Senta”-rekao je da se za telom muškarca intezivno traga. Da je obala i rečni tok pretražen nekoliko puta, te da se svakodnevno pretražuje kompletan priobalni i rečni deo ne bi li se telo pronašlo.

Od početka godine, Spasilačka jedinica “Senta” iz Tise je izvukla pet beživotnih tela. Podsetimo, iz reke Tise još uvek nije pronađeno telo petnaestogodišnja devojčice Barbara Vitez. Od kobnog dana 25.novembra 2016.godine kada je prijavljen njen nestanak, gubi joj se svaki trag.

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA