≫ 

Brat Biljane Mijatović napao njenog ubicu tokom suđenja, koji ju je izbo na smrt pred ćerkom i bebom

Siniša Radovančev (50) uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) naočigled njene ćerki

  • 4
Biljana Mijatovic i Sinisa Radovancev, Pancevo, ubijana zena, ubistvo, Savska 10., muz ubio zenu Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Bojan Mijatović, star 31 godinu, pesnicom je udario Sinišu Radovančeva (51) u sudnici Višeg suda u Pančevu, koji mu je prošle godine ubio rođenu sestru, Biljanu Mijatović.

Pakao devojčice iz Pančeva koju niko ne želi ne prestaje: Još joj je pred očima brutalno ubijena majka, a tragedije se samo nižu (FOTO)

Incident se dogodio na suđenju Radovančevu koji je optužen za ubistvo nevenčane supruge Biljane Mijatović prošle godine u Pančevu. 

Biljana Mijatovic Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

Nadležne službe u Sudu odmah su reagovale i protiv Bojana Mijatovića biće podneta prekršajna prijava.

Da podsetimo, Siniša Radovančev (50) uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) naočigled njene ćerke (12) iz prvog braka i bebe koju je rodila pre samo 20 dana.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    16. oktobar 2018 | 14:42

    Na zalost, brat pokojnice nije uzeo njene dve cerke da odgaja i vaspitava nego su deca u hraniteljskoj porodici. Sramota!

  • Tina

    16. oktobar 2018 | 14:41

    Dobice vecu kaznu ovaj sto ga je udario pesnicom nego ubica.

  • Iva

    16. oktobar 2018 | 15:31

    Pa,ujko mogao si da uzmes decu iz socijalnog,potucaju se po kozna kakvim heaniteljskim porodicama.To bi tvoju sestru ucinilo srecnom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA