"Milana je neko bacio sa mosta, nema šanse da se ubio", tvrde prijatelji Nišlije čije je telo isplivalo iz kobne Tise (FOTO)

Trebalo je da se vidimo krajem meseca, nije mi delovalo da bi se ubio, ispričao je prijatelj utopljenog Milana Milenkovića

  • 0

Beživotno telo muškarca isplivalo je juče na Tiskoj obali u Senti. Radi se o Milanu Milenkoviću (36) iz Niša, za kog su bile prve nezvanične pretpostavke da je izvršio samoubistvo. Međutim, njegovi prijatelji ispričali su za "Telegraf" da su uvereni da je istina potpuno drugačija.

Potraga za telom, u tom trenutku, nepoznatog muškarca, počela je od petka. Lokalni pecaroši, naime, prijavili su da su tokom raspakivanja pribora uočili da neko pada sa mosta. Spasilačka jedinica "Senta" svakodnevno je pretraživala priobalni i rečni deo Tise, ne bi li pronašli telo, ali su meštani juče tokom podneva zapazili zastrašujuć prizor na obali.

Iz Tise isplivalo beživotno telo muškarca: Skočio sa ukletog mosta na kom je nestala devojčica Barbara Vitez

- Milan mi je bio dobar drugar. Iskreno, mislim da se nije sam bacio, nema šanse - priča Milenkovićev prijatelj i dalje objašnjava okolnosti zbog kojih je u to uveren:

- Imao je dugove. Posle se kao "izvadio" sa nekom sumom što je prodao, ali je upao u veoma lošu ekipu. Mislim da su ga bacili, a ne da se sam bacio.

Na pedesetak metara od mesta tragedije, podsećamo, pronađen je automobil sa niškim registarskim oznakama.

Foto: Facebook/Milan Milenkovic Bexon

-  Ja sam još u šoku. Trebalo je da se vidimo krajem meseca. Sad mi kaže zajednički drugar da se utopio... Ne znam šta je, ali nije mi delovao kao neko ko je u bezizlaznoj poziciji - zaključuje on.

Okolnosti pod kojima se Milenković utopio utvrdiće policijska istraga, koja je i dalje u toku.

Od početka godine, Spasilačka jedinica "Senta" iz Tise je izvukla pet beživotnih tela. Podsetimo, iz reke Tise još uvek nije pronađeno telo petnaestogodišnja devojčice Barbara Vitez. Od kobnog dana 25.novembra 2016.godine kada je prijavljen njen nestanak, gubi joj se svaki trag.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA