≫ 

Žena poginula u Futogu kada je udario kamion "Čistoće"

Ekipa novosadske hitne pomoći primila je poziv u 10.08, ali su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene

  • 0

Saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 10 sati na uglu Industrijske i Ulice Rade Kondića u Futogu, piše nsuzivo.rs. Starija žena poginula je na licu mesta kada ju je udario kamion JKP "Čistoća".

Ekipa novosadske hitne pomoći primila je poziv u 10.08, ali su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

ŽENA POGINULA NA LICU MESTA

- Danas u prepodnevnim časovima dogodila se saobraćajna nesreća u Futogu, na uglu Ulica Rade Kondića i Industrijske, u kojoj je učestvovao kamion JKP "Čistoća", a tom prilikom je smrtno stradala jedna ženska osoba. Na licu mesta je policija koja će obaviti uviđaj i saopštiti detalje pod kojima se nesreća dogodila. JKP "Čistoća" ovom prilikom izražava iskreno saučešće porodici preminule sugrađanke - navodi se u saopštenju JKP "Čistoća".

Oklonosti pod kojima se dogodila nesreća, biće poznate nakon istrage. Tokom uviđaja, Industrijska ulica i deo Ulice Rade Kondića, bile su zatvorene za saobraćaj.

VIDEO: Teška saobraćajka na Mostu na Adi, motorista leži nepomičan nasred puta

(Telegraf.rs / Izvor: nsuzivo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA