Devojčica iz Pančeva gledala kako joj očuh ubija majku, a sad ga je srela u sudnici: Njen vrisak odjekivao je hodnicima!

Neposredno pre ovoga, brat pokojne Biljane nokautirao je Sinišu u sudnici

  • 8

Bojan Mijatović (31), rođeni brat brutalno ubijene Biljane Mijatović (30) iz Pančeva, u utorak je u Višem sudu u Pančevu nokautirao zeta Sinišu Radovančeva (51), koji je optužen za zločin. Scene u sudnici postale su još teže kada je Biljanina kćerka iz prvog braka srela Sinišu ispred sudnice.

- Devojčica je pozvana da svedoči. Međutim, čim je u hodniku ugledala očuha Sinišu, počela je da vrišti. Teško je podnela kada je videla optuženog za ubistvo svoje majke - navodi izvor iz suda i dodaje da se teško bori sa tragedijom čiji je bila svedok.

Pakao devojčice iz Pančeva koju niko ne želi ne prestaje: Još joj je pred očima brutalno ubijena majka, a tragedije se samo nižu (FOTO)

Podsećamo, Siniša Radovančev je optužen da je 21. novembra 2017. nožem ubio suprugu Biljanu na njen 30. rođendan, dok su očekivali goste. Biljana je preminula na licu mesta, a krvoproliće se događalo dok su se u drugoj sobi bile njihova ćerka Anja od svega mesec dana i Biljanina ćerka (12) iz prvog braka.

Siniša je na prvom pretresu rekao da je bio isprovociran kada je potegao nož na ženu, tvrdeći da je nikada neće prežaliti. Međutim, u utorak je u sudnici došlo do incidenta.

Biljana i Siniša/ Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

- Biljanin brat je došao želeći da pogleda u oči čoveka koji mu je ubio sestru. Čim je ugledao Sinišu, zaleteo se i nokautirao ga pesnicom. Nastao je pravi haos. Razdvajali su ih sudski stražari - priča izvor za Pink.

Nije poznato kako je Siniša reagovao, kao i to da li je zadobio povrede. Nadležna služba suda je odmah reagovala, a protiv Bojana Mijatovića biće podneta  prekršajna prijava.

Biljana je ubijena posle rođendanskog ručka, kada je izbila svađa zbog novca. Siniša je zgrabio nož i ubo je u srce kad mu je rekla: „Pi*ko jedna, ni dete nije tvoje!“

Ubistvu je prethodila teška svađa/ Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil

- Poslednje čega se sećam je da sam kao kroz maglu video Biljanu kako leži. Posle toga sam krenuo napolje i osetio hladan vetar. Kasnije su mi rekli da je Biljana mrtva! Nikada je neću prežaliti, da nije naše ćerke Anje, ja bih bio sada kod nje. Ovo je tužna porodična tragedija - vadio se nevešto Siniša na prvom pretresu.

Njihova ćerka Anja uskoro puni godinu dana, a nalazi se u hraniteljskoj porodici, iako je Sinišin sin iz prvog braka pokrenuo postupak za njeno usvajanje.

Siniša Radovančev je od septembra 2017. izdržavao kaznu od osam meseci kućnog pritvora zbog nanošenja teških telesnih povreda u opštoj tuči iz 2006. godine. Biljana je tada bila trudna, a porodila se 22. oktobra 2017. godine. Suđenje se nastavlja 9. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С.

    17. oktobar 2018 | 22:55

    ЗАР ЈЕ ЗАИСТА ПОТРЕБНО ТО ДЕТЕ ТАКО ПОТРЕСАТИ?. ПА ЊЕНО ПСИХИЧКО ЗДРАВЉЕ ЈЕ НАЈБИТНИЈЕ. ШТА. ЈОШ ИМА ДА СЕ ДОКАЗУЈЕ?. О ЊЕНИМ ЕМОЦИЈАМА И БОЛУ НИКО НЕ МИСЛИ. ТЕ СУДИЈЕ СУ ЗАИСТА НЕМИЛОСРДНЕ. ТАЈ БОЛ И СЛИКУ. НИКАКВА КАЗНА НЕЋЕ УМИРИТИ. И КАД БИ ГА УБИЛИ,,. ОНА ОСТАЈЕ. НИ КРИВА. НИ ДУЖНА, ЕМОТИВНИ ИНВАЛИД. ДА. ЈОЈ. ДА БОГ. САМО. СНАГЕ ДА. ИЗ СВЕГА ИЗРАСТЕ. У НОРМАЛНУ ДЕВОЈКУ. И. СУТРА. ЖЕНУ.

  • pravda

    18. oktobar 2018 | 08:25

    naravno za Ubistvo mora da odgovara to je najgora stvar ali pogledajte njega i pogledaj te nju.. ona zgodna mlada vidi se da je s njim bila samo zbog novca zato je i na kraju i svađa bila isto zbog novca i na kraju kad više čovek nema šta da da ona mu baci so na ranu i kaže da ni ćerka nijje njegova ponekad čoveku padne mrak na oči!...

  • Darko

    18. oktobar 2018 | 09:36

    Ne opravdavam postupak muškarca i nasilje, ali i vi žene ne smete nikada muškarcu na taj način reći da dete nije njegovo. To u momentu probudi ogroman bes i klapna pada, posledice su vidljive...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA