≫ 

Devojka uhapšena jer je dilovala "Božju drogu": Opasna supstanca lako može da ubije (FOTO)

Potiče iz Kolumbije, a spada u red droga koje se prave u kuhinjskim uslovima

  • 1

Policajci iz Niša u saradnji sa policijom u Zaječaru zaplenili su više od tri litra psihoaktivne supstance DMT (dimetiltriptamin), poznatijom pod imenom "Božja droga" , a uhapšena je J. J. (19) iz Zaječara.

Ova droga je relativno nova u Srbiji, a izaziva halucinacije i tera konzumente na euforiju. Potiče iz Kolumbije, a spada u red droga koje se prave u kuhinjskim uslovima tako da može i da ubije ukoliko se pogreši temperatura spravljanja.

Nova, ubitačna droga stigla je u Srbiju: Izaziva stravične halucinacije, a zovu je i "Božija"! Naša policija je prvi put videla ovako nešto (FOTO)

- Policija je u stanu osumnjičene u Zaječaru pronašla ukupno tri litra i 235 mililitara ove droge i prateću opremu za laboratoriju koja služi za preradu i proizvodnju sintetičkih droga. Ona se tereti da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - potvrdili su u policiji.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA