Maltretirao ženu, policija došla da je spase, pa mu našli 27 ručnih bombi i arsenal oružja

Prilikom pretresa njegove kuće, policija je pronašla i oduzela 27 ručnih bombi, 1.584 metka različitog kalibra, nekoliko delova puškomitraljeza i metalne kutije za municiju

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su N. H. (60) sa područja Rume, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Od početka godine ubijeno 26 žena, a zemlja još nema nacionalni SOS telefon: Linija je trebalo da bude otvorena pre devet meseci

On se tereti da je fizički i psihički maltretirao 38-godišnju suprugu , vređao je i pretio joj, rečeno je u saopštenju.

Prilikom pretresa njegove kuće, policija je pronašla i oduzela 27 ručnih bombi, 1.584 metka različitog kalibra, nekoliko delova puškomitraljeza i metalne kutije za municiju.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    18. oktobar 2018 | 14:12

    Ko zna koliko nasih komsija ima bombe u stanu ili kuci. Ovaj je imao vise nego tegli zimnice.

  • CcC

    18. oktobar 2018 | 13:28

    A jel on nije terorista?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA