≫ 

"Noćni vukovi" odali poštu ubijenom predsedniku AMSS: Njih desetine na motorima nosilo sliku ubijenog Mirka Butulije (VIDEO)

Na komemoraciju su došli i članovi moto-kluba Stara Hercegovina

  • 8

Članovi čuvenog moto-kluba "Noćni vukovi" danas su se, na komemoraciji, na simboličan način oprostili od svog prijatelja Mirka Butulije.

Njih desetine na motorima je imalo zalepljenu Mirkovu sliku i tako su došli do Skupštine grada Beograda, gde je održana komemoracija. Na komemoraciju su došli i članovi moto-kluba Stara Hercegovina.

Foto: Telegraf.rs

Butulija je voleo Hercegovinu, a dan pred brutalni nestanak rekao je kako živi i pati za tim danom kada će moći da se smiri, ispričao je na komemoraciji Butulijin prijatelj i kolega Aleksandar Nikačević.

Foto: Telegraf.rs

- Bio je vernik, poštovao je crkvu i pomagao. Voleo je Rusiju i "Noćne vukove", ali je poštovao i Ameriku - poručio je Nikačević.

Butulija je, da podsetimo, bio predsednik moto kluba "Stara Hercegovina" koji je bio u bliskim odnosima sa "Noćnim vukovima".

Foto: Telegraf.rs

Aleksandar Zaldostanov Hirurg, vođa "Noćnih vukova" na svom Fejsbuk profilu oprostio se od predsednika AMSS Mirka Butulije koji je juče ubijen u prostorijama Saveza.

Reči Aleksandra Zaldostanova Hirurga, bliskog prijatelja lidera Rusije Vladimira Putina, najbolje govore koliko je poštovao Butuliju, i koliko je za "Noćne vukove" veliki gobitak njegova smrt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tandrčak

    26. februar 2019 | 13:22

    Kumovi i prijatelji... sve pod plaštom bratstva. Država i život nam se pretvaraju u kumovsko-bratsko-pajtašku baru. Ko nije u tome lancu teško da će opstati ili uspeti u životu.

  • Зока

    26. februar 2019 | 14:19

    Е баш ми је је жао таквих и сличних моториста који читав живот проведоше у мукотрпном возикању моторима и у обиласку разних земаља и крајева. Само се питам ко то све финансира и од чега живе? Нису њима ни фотеље за одбацити.Јал сицеви јал фотеље битно је удобно се сместити.

  • e braćo...

    26. februar 2019 | 14:56

    A da dođu nekome običnome smrtniku na sahranu?Ima nas dosta koji uživamo u vožnji na motorima ali ebiga nismo u foteljama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA