Podneta krivična prijava protiv oca kog je ćerka (15) prijavila za seksualno uznemiravanje: Dodirivao je po preponama, pa terao da mu uzvrati

Šta se tačno desilo, biće utvrđeno istragom

  • 0

Protiv M. B. (42) iz Aleksinca Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično delo polnog uznemiravanja, nakon što ga je petnaestogodišnja ćerka prijavila da ju je dodirivao po leđima i preponama.

Reč je o detetu čiji su roditelji razvedeni i koje je nakon svega izmešteno kod bake po majčinoj liniji.

- Supružnici su razvedeni, a dete je naizmenično boravilo i kod majke i kod oca, a veoma često i kod bake. Sa ocem prema prvim informacijama nije baš bila uvek u dobrim odnosima, jer je govorio da nije njegovo dete, za razliku od druge ćerke - kaže izvor "Blica".

On je devojčici, navodno, zabranio da izađe u grad jer je dosta vremena provodila pred televizorom i kompjuterom.

- Devojčica je prijavila da ju je otac dodirivao po leđima i preponama i da je i nju navodno terao da ga dodiruje - kaže izvor "Blica".

Šta se tačno desilo, biće utvrđeno istragom.

Budući da osim prijave devojčice ne postoje drugi dokazi, po svemu sudeći će veštaci morati da daju konačnu reč o slučaju.

Za to vreme devojčica je izmeštena kod bake, jer je i njena majka ranije bila nasilna prema njoj, zbog čega je odgovarala za nasilje u porodici.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA