≫ 

Oteta devojčica iz okoline Petrovca na Mlavi: Dva dana od nje nema ni traga ni glasa, roditelji sumnjaju da ju je kidnapovao komšija

U istragu je, kako saznajemo, uključen i lokalni taksista, koji je čim je čuo da se u selu govori o otmici policiji prijavio da je devojčicu vozio zajedno sa jednim meštaninom

  • 19

Mariju P. (14) iz sela Veliko Laole u subotu uveče je oteo stariji muškarac i već dva dana od nje nema ni traga ni glasa.

Njeni roditelji prijavili su otmicu i policiji rekli da sumnjaju na izvesnog B. N., starog oko 40 godina, saznaje "Telegraf.rs".

Veruje se da je u pitanju trgovina ljudima, a policija je danas angažovala dodatne snage kako bi se ovaj slučaj što pre razrešio.

U istragu je, kako saznajemo, uključen i lokalni taksista, koji je čim je čuo da se u selu govori o otmici policiji prijavio da je devojčicu vozio zajedno sa čovekom čiji se opis podudara sa B. P. na kojeg su roditelji ukazali.

On je na saslušanju detaljno objasnio gde je odvezao devojčicu i muškarca, ali zbog istrage te informacije još ne mogu da budu obelodanjene.

Ova otmica dogodila se samo nekoliko dana nakon što je srpska policija na niškom aerodromu razotkrila pokušaj nemačkih državljana da prodaju njenu vršnjakinju sa Kosova i Metohije. Samo zahvaljujući posmatranju sumnjivih putnika, policija je otkrila da se devojčica bez svoje volje uputila na let sa strancima koji su za nju pripremili i lažni pasoš.

VIDEO: Ovo je važno znati kada neko nestane:

(I. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    4. jun 2019 | 08:15

    Mozda je otisla dobrovoljno ipak bi on morao da primeni silu da ike htela da udje u auto..

  • brko

    4. jun 2019 | 07:24

    Roditelji znaju za komsijunije to od juce Zasto to nisu prijavili policiji ili na drugi nacin sprecili

  • Joj

    4. jun 2019 | 08:59

    14 godina? Izgleda kao da joj 40! Ne verujem da je oteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA