Srbijo, probudi se, Milica (1) mora hitno na operaciju oka: Može da ostane trajno bez vida ako ne skupimo samo 2.000 evra (FOTO)

Za operaciju jednogodišnje Milice Krstić potrebno je 2.100 evra, koje porodica nažalost nema. Svi koji su u mogućnosti da pomognu uplatu mogu izvršiti na tekući račun 160-5800100165753- 90

  • 11

Da život ponekada piše tužne priče uverili smo se na primeru Marine Krstić (26) iz Zrenjanina, majka trinaestomesečne devojčice Milice Krstić koja boluje od katarakte. Ukoliko se operacija u Sloveniji ne obavi u što kraćem roku, mala Milica može trajno ostati bez vida.

Srbijo, raduj se: Mali Nišlija Stefan (3) pobedio rak!

Za operaciju porodici Krstić potrebno je 2.100 evra, koje oni nažalost nemaju. Milica kataraktu ima od rođenja, ispričala je svoju priču za Telegraf.rs majka Marina Krstić.

Foto: Privatna arhiva

- Bili smo u Zrenjaninskoj bolnici, rečeno nam je da će vremenom proći. Kontrola je zakazana za šest meseci. Uporedo smo pokušavali da zakažemo termin u Kliničkom Centru Vojvodine. Skoro godinu dana kasnije smo dobili termin. Kada smo prvi put otišli, nedostajao nam je jedan papir, pa su nas vratili. Sledeći pregled je zakazan za mesec dana.

- Konačno, dete je pregledalo nekoliko lekara i rečeno nam je da je katarakta. Kod nas je problem što se takav zahvat radi pod lokalnom anestezijom, što nije moguće sa detetom tog uzrasta. Upućeni smo na operaciju u Ljubljani gde radi izuzetan lekar u toj oblasti. Takođe, smo obišli i privatne klinike gde nam je rečeno da ipak moramo da odemo u Ljubljanu- ispričala je očajna majka.

Foto: Privatna arhiva

Marina je samohrana majka dvoje dece,trenutno je bez zaposlenja i bez ikakvih novčanih sredstava.

- Završila sam Višu pedagošku školu za vaspitače u Kikindi, završila sam i master za decu sa posebnim potrebama, ali posao na žalost ne mogu da nađem. Volela bih da mogu da radim i svojoj deci pružim miran i spokojan život - kaže Marina.

Ganuti pričom ove žene mnogi Zrenjaninci odlučili su da joj pomognu, međutim to nije dovoljno da bi mala Milica mogla da se operiše. Mole se svi ljudi dobre volje koji su u mogućnosti da uplatom na tekući račun njene majke.

KAKO IZVRŠITI UPLATU:

Marina Krstić, Banka Intesa

tekući račun: 160-5800100165753- 90

Pomozimo da mala Milica dobije srećno detinjstvo kao njeni vršnjaci.

Daljinac

(Dragana Ivanić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    9. decembar 2017 | 15:41

    probudice se srbija, ali zar mora ovako?farma, zadruga, parovi poklanjaju hiljade evra obicnim neradnicima i probisvetima, a putem sms se sakuplja novac za lecenje dece.tuzno........probudi se srbijo vec jednom.

  • Giks

    9. decembar 2017 | 15:40

    DAJTE MOGUCNOST SMS PORUKAMA DA SKUPIMO TO ZA 24 h.

  • Jontra

    9. decembar 2017 | 15:30

    Gde je vlast,gde su ministarstva????Za sta se uplacuju socijalna osiguranja,gde ide taj novac???Dokle narod da skuplja za nasu decu???!Narod ce da skupi naravno za nasu decu ali mi je muka kad vidim na kakve gluposti i sumnjive face svaka vlast trosi novac a za nasu decu,nasu buducnost skupljamo novac kao prosjaci!!!Nikad necu da zaboravim milion koji je dat da se onaj olos,siledzija dovede iz amerike a za bolesnu decu skupljamo pare!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA