Održana donatorska večera povodom osnivanja Humanitarnog udruženja "Marinko Madzgalj" (FOTO)

Prisutni su se podsetili anegdota i druženja sa Marinkom, a Ognjen Amidžić se pobrinuo da okupljeni još jednom čuju neke od hitova grupe "Flamingosi"

  • 1

Veliki broj poznatih ličnosti, predstavnika kompanija i istaknutih lekara okupio se na donatorskoj večeri u hotelu "Crowne Plaza", kojom je zvanično počelo sa radom Humanitarno udruženje "Marinko Madžgalj".

Prisutni su se podsetili anegdota i druženja sa Marinkom, a Ognjen Amidžić se pobrinuo da okupljeni još jednom čuju neke od hitova grupe "Flamingosi". Humanitarno udruženje "Marinko Madžgalj" osnovano je od strane Srpskog pankreasnog kluba, na čelu sa profesorom Dejanom Radenkovićem i profesorom Srbislavom Kneževićem i porodice Madžgalj.

Foto: Promo

Udruženje će za cilj imati prikupljanje sredstava za edukaciju zdravstvenih radnika, kao i podizanje svesti o raku pankreasa i značaju prevencije i rane dijagnostike.

Foto: Promo

Porodica Madžgalj i Srpski pankreasni klub uvereni su da će javnost prepoznati humanu ideju i važnost plemenitog cilja i da će se odazvati pozivu za podizanje svesti o raku pankreasa, vrlo teške i opake bolesti.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siniša Stamenković

    19. decembar 2017 | 01:42

    Želim da poklonim udruženju 50 svojih knjiga u humanitarne svrhe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA